Burberry се завърна в лондон с дъжд от пайети

Дъжд от сребърни пайети беше изсипан над 1500 гости за завръщането на Burberry в Лондон. С колекцията на Burberry Prorsum, която беше представена в  Chelsea College of Art & Design, беше отбелязана 25-тата годишнина на лондонската седмица на модата.

22 September 2009

Дев Пател, Фрейда Пинто, Алекса Чънг, Мери-Кейт Олсън, Лив Тайлър, Ема Уотсън, Гуинет Полтроу и Марио Тестино

Дъжд от сребърни пайети беше изсипан над 1500 гости за завръщането на Burberry в Лондон. С колекцията на Burberry Prorsum, която беше представена в  Chelsea College of Art & Design, беше отбелязана 25-тата годишнина на лондонската седмица на модата. На дефилето присъстваха цяло съзвездие от знаменитости – Гуинет Полтроу, Виктория Бекъм, Лив Тайлър, Ема Уотсън (която е новото лице на марката), Мери Кейт Олсън, Туиги, Агнес Дийн, Фрейда Пинто, Марио Тестино, както и модните светила от Vogue Ана Уинтур и Карин Ройтфелд.

Колекцията за пролет-лято 2010 е създадена от Кристифър Бейли – човекът, който помогна на Burberry да се нареди до луксозните модни брандове. Това беше първото ревю на марката в Лондон откакто Бейли стана криейтив директор преди осем години. Той представи един поетичен спектакъл в балетни цветове – бледо розово, нюанси на синьо, люляк и пудра, минижупи, драперии, цветни кожи, подчертана талия, луксозни аксесоари, пастелени чорапи и сандали на платформа.

 

След края на шоуто Ана Уинтур възкликна: „Това беше велика нощ за Лондон“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР