Любимата дестинация на Блейк Лайвли

Курортът Viceroy на Малдивите предлага луксозно усамотение

eva.bg 07 August 2019

Това е прекрасно място да се отскубнеш от света и неговата суета. На 50 минути път с хидроплан от международното летище в Мале, столицата на Малдивите, островът предлага 60 луксозни вили, всяка с частен басейн на брега на океана.

Дискретността и романтиката са гарантирани и може би затова Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс посрещнаха преди няколко години Нова година в курорта Viceroy. След това се завръщаха на няколко пъти за почивки, включително докато беше бременна с първото и с второто си дете.

Ако човек не се излежава с коктейл в ръка на терасата на вилата или в бар Anguru край инфинити басейна, може да практикува водни спортове. Тук на почит е подводното гмуркане, защото морският свят в дълбините е загадъчен и цветен като картина на импресионист.



В бара може да се похапват и свежи салати, прясно уловена риба на грил, сандвичи и пици, а за гурме вечеря гостите посреща изисканият ресторант Threehouse. Разположен сред островните палми, ресторантът предлага ястия с букет от ароматни подправки, характерни за региона на Близкия Изток. Ако търсите романтиката, която неизменно пробужда гледката на тропическия залез с пиршеството на цветовете от ярко жълто през огненочервено до пурпурно и виолетово сиво, мястото е ресторант Vista. Там изненадата е фюжън кухнята, съчетаваща по модерен начин кулинарните традиции на Западния и Източния свят.

Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР