Десет български звезди в нов клип срещу рака на гърдата

11 October 2014

AVON обедини 10 от най-популярните български звезди в нов музикален клип в подкрепа на кампанията срещу рака на гърдата „От любов към живота". Орлин Павлов, Мария Илиева, Поли Генова, Били Хлапето, Рут Колева, Jahmmi Youth, Сантра, Криста, Rachel Row и Liter Jack запяха заедно в подкрепа на инициативата.

Изпълнителите представят клип към новата си песен, вдъхновена от благотворителната кампания на AVON „От любов към живота". Едноименната песен има за цел да предаде основните послания - за нуждата от превенция и редовни профилактични прегледи и подкрепата на хората, които обичаме. Това е втората песен, създадена специално за кампанията след „Утре", която завладя ефира преди няколко години.

„От любов към живота - AVON срещу рака на гърдата" се провежда за 13-та поредна година. В рамките на начинанието освен дарените до момента 1 400 000 лв. са осъществени над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна. С набраните от AVON средства е закупена апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната.

Можете да подкрепите кампанията тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР