Супергерои

От манга момичетата на Marc by Marc Jacobs през галактическите пътешественички на Gareth Pugh и Ashley Williams до комикс вдъхновенията на Moschino и Thomas Tait

Кристина Симидчийска 07 October 2014

Moschino

Способни са да сменят настроението си по няколко пъти на ден. Гръмогласно споделят мисли и чувства и безстрашно се изправят пред всеки дръзнал да смути покоя им проблем. Приемете сериозно емоциите им, маскирани с големи букви и цветни комикс ефекти. Последната дума по правило е тяхна – на Супергероините на новия сезон.

От манга момичетата на Marc by Marc Jacobs през галактическите пътешественички на Gareth Pugh, KTZ, Ashley Williams и Rick Owens до комикс вдъхновенията на Moschino, Preen и Thomas Tait – супермомичетата заявиха присъствие, нетърпящо безразлични погледи. Ще разпознаете наличието на свръхсили по неоновите им костюми, прически и грим, блестящите доспехи с метализиран ефект или прилепващите по тялото високотехнологични материи. В случай че ви се сторят по-нервни от допустимото, утолете глада им в супермаркета на Chanel.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР