Да си спомним за лятото с The Parov Stelar Band

Електро-суинг групата ще изнесе концерт на 3 октомври в зала „Арена Армеец“

eva.bg 27 September 2014

Въпреки че лятото не беше нито достатъчно дълго, нито достатъчно горещо, а още по-малко слънчево, със сигурност всеки от нас си е откраднал поне един идиличен уикенд на плажа. И ако напук на лошото време отказвате да се разделите със спомена за него, то не го правете. Да си спомним за лятото, за слънцето, за пясъка и морето с концерта на The Parov Stelar Band. Най-горещата европейска банда в момента ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец“ на трети октомври.

Специфичната смесица от стилове прави групата на Marcus Fureder популярна в цял свят, а билетите за спектаклите им се изчерпват много преди обявените дати. Не е за изпускане и тази поредна възможност да се забавляваме с тях, тъй като способността им да ни изненадват е безгранична. Като истински иноватори в жанра, Parov Stelar Band винаги са малко по-напред от останалите: малко по-суинг, малко по-джаз и много по-провокиращи. Но най-вече зареждащи с толкова слънчеви емоции, че да ви топлят чак до следващото лято.

The Parov Stelar Band ще представят песните от последния си албум "The Art of Sampling", синглите си "Clap Your Hands", "Тhe Invisible Girl", както и любими хитове като "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun". Подгответе се за много танци, много суинг и ударна доза усмихнати лица. Защото със сигурност на трети октомври в „Арена Армеец“ няма да има мрачни физиономии.

Датата и мястото на срещата са известни. Единственото условие е да се заредите със слънчево настроение. А билета си ще намерите в мрежата на Eventim. Побързайте, защото са на привършване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР