Сцена на бъдещето

С холограмно 4D дефиле Ralph Lauren представи новата дамска линия на POLO за следващия топъл сезон

16 September 2014

По време на отминалата Седмица на модата в Ню Йорк, американският бранд Ralph Lauren изненада публиката с впечатляващо представяне на новата дамска колекция на POLO за сезона пролет-лято 2015. Революционното модно шоу се състоя в сърцето на Манхатън – над езерото в Сентрал Парк, където бяха издигнати специални водни екрани, а моделите на Ralph Lauren Polo се появяваха и изчезваха подобно на магични миражи, благодарение на холограмните ефекти с височина близо четири етажа.

Вдъхновяващото дефиле бе перфектен микс на мода и високи технологии, събираше цветовете от залезите на Париж и Ню Йорк, и отдаваше почит на ключовите моменти в градските им пейзажи. „Наистина исках да направя нещо голямо за новата дамска марка Polo – коментира самият дизайнер Ралф Лорън. - Нещо голямо, в градски стил и с усещане за модерност. Обожавам Сентръл Парк – място улавящо духа на Polo.“

Стотици зрители се събраха на поляната Cherry Hill в западната част на парка. за се докоснат до уникалното изживяване. Изображения с висока разделителна способност бяха излъчвани върху екран от вода, висок над 18 м и широк над 45 метра. Представянето на подиума бе като кратък филм, включващ модели движещи се по улиците и знаковите места на хипер реалния Ню Йорк.

ТВОЯТ КОМЕНТАР