Радина и Деян на парти за новия брой на EVA

Купонът бе в клуб Хасиенда в Лозенец

05 August 2014

Снимка: Валентин Иванов

Парти за представяне на августовския брой на сп. EVA събра звезди, известни личности и наши партньори в най-горещия клуб на Черноморието – Хасиенда. Там беше и лятната редакция на EVA, в която изработихме част от броя, който държите в ръцете си.

Августовската ни корица Теди Духовникова не успя да присъства, но ни изпрати целувки от Лимнос, където е на сърф. Към партито обаче се присъединиха други звезди от новия ни брой - нашите приятели Радина Кърджилова и Деян Донков, които в момента прекарват ваканцията си на собствената им каравана и на яхтата на свой приятел. Бившият топмодел Биляна (Цветкова) Ефтимова, Мис Кралица на красотата, била на корица на EVA, ни пожела „Наздраве“ с шампанско Moët&Chandon.

EVA поздравиха още: Орлин Павлов от Банско, Силвия Петкова, която снима филм в Родопите, Леонид Йовчев, който води уъркшопи по актьорско майсторство в Созопол, топмоделката Руми Кръстева, която почива в Лозенец от тази седмица, Георги Любенов от Брюксел, Поли Генова, които е на минитурне по българския бряг. Партито с начален час 21 ч. впоследствие се преля в обявената за Вечер на ергените, която събра някои от победителите в класацията "Ерген на годината".

Екипът на EVA направи вълнуващ тестдрайв с една от градските икони на стила Opel Adam на път от София за Лозенец и обратно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР