Кино маратон

Летни ухания напомнят за филмови класики

Василена Цанова 06 September 2014

Магьосникът от Оз

Да заспите сред полето от макове като Дороти и компания не е вариант за Kenzo. В случая с Flower in the Air EDT идеята за мака е променена. Цветето, родено от въздуха, се издига още по-високо в небето, пръскайки нотки на розов грейпфрут, мандарина и сочна круша.

Розова отвара и розови пъпки с намек на дива роза правят реенето във въздуха още по-вълнуващо. Благодарение на нотки жасмин и фрезия мисълта за приземяване е приемлива. Розата е на почит и при Rose Velours на Van Cleef&Arpels.

Допълнението към колекцията Extraordinaire оставя усещане за въображаемо пътешествие, разказващо за 12 часа от живота на символа на абсолютната женственост. През това време ароматът роза абсолют постепенно се разкрива на кожата, минавайки през няколко фази. Заслуга за това имат медени акценти и пудрен акорд на ирис абсолют.

Котка върху горещ ламаринен покрив

Вълнуваща отвара в червен флакон. L’aquarossa EDT на Fendi „пали“ кодовете на страстта. Връхните нотки на червен портокал, мандарина и бергамот, пропити от слънчева светлина, напомнят италианска градина. Свежестта бързо отстъпва на темперамента на лантана (цвете), съчуански пипер и червен кедър, от които кръвта кипва.

Докато сте на червена вълна, не пропускайте мъжкия CK One Red. Неустоим сексапил на мокра кожа, напръскана с енергизиращи алдехиди. Черен пипер и джинджифил подтикват да се сгушите в обятията на притежателя й. Kenzo Homme Night е не по-малко съблазнителен. Представете си силна музика, танцуваща тълпа и обляна със светлина сцена.

Обстановката предвещава зноен екстаз. Преведен на парфюмериен език, той се изразява в листа кориандър, здравец, манго и ветивер. Идеален микс за мъже, които държат да бъдат запомнени. Докато не изчезнат безследно в нощта...

Мач пойнт

Еуфорията около Световното по футбол не само не омаловажава успехите на Григор Димитров в тениса, но и ви кара да си спомните за филма на Уди Алън.

Спортните постижения са достойни за уважение, особено ако са подплатени със Sport for Men на Mercedes-Benz. Верен спътник за свободното време, той предизвиква аплаузи с победоносни нотки на мандарина, виолетки и индийско орехче. Време е да разхлабите вратовръзката и да облечете спортния екип.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР