Must have за сезон есен-зима 07/08

10 August 2007

Блестящ топ

Новините от есенно-зимния сезон са повече при материите, отколкото при формата на дрехите. Блесстящи, метализирани тъкани, иновации при материите и комбинациите между тях – всичко това е част от новия минимализъм в модата. Ето една задължителна покупка от новия сезон: блестящият топ. Но не просто женствено бюстие, а мъжка риза от метализиран плат, блестящ жакет или тренчкот. В комбинация с луксозни аксесоари и ултрависоки токове блестящия топ е част от новата, модерна визия на силната жена, на която много дизайнери посветиха колекциите си.

блестящ топ VIVID
пръстен MORELLATO
обици Miss Sixty Jewels
вълнени къси панталонки ETERE
боти Max&Co
чанта VJC
сако Mellini
очила KWIAT 1042
дънки REPLAY


Пола-балон

Задължителна покупка, ако искате да сте в тренда! При Джорджо Армани тя е център на есенно-зимните му колекции. Балетните пантофки, ръкавиците над лактите, широките колани отлично подчертават тази форма. Топ от коприна и кашмир с малка, почти незабележима брошка. Дължината е малко над коляното. За истинската лейди ботите са забранени!

пола с дълбока талия ETERE
обувки Celine от Kult Shoes
шапка Mango
обици от жълто злато 14к PITTIeSISI от магазин Valentin
гривна от жълто злато 14к PITTIeSISI от магазин Valentin
кожен колан Mango
колан с ластик Mango
елек MELLINI
жилетка MELLINI
кожено сако Gery Weber
чанта от лен и кожа Gery Weber

Панталон цигара

Ултратесните панталони или клиновете упорито не искат да излязат от модата през последните две години. В комбинация с блузи от сатен, които се стичат по тялото като хладна вода, къси жакети или тесни блестящи пелерини панталоните – цигара рисуват модерния остър и категоричен силует на деловите момичета. Просто добавете впечатляващи блестящи аксесоари, които са новата модна епидемия.

панталон тип цигара Mango
класическа бяла риза Marella
лачено портмоне Mango
обувки Pollini
гривна Miss Sixty Jewels
вълнен жакет Escada Sport
колан Miu Miu от Trend Box
туника Morgan
таке Escada Sport


Мини рокля с принтове

Струва ви се, че е встрани от тенденциите? Разгледайте новите предложения за сезона. Почти няма дизайнер, който да не си е поиграл с момичешкото, флиртаджийско излъчване на семплата мини рокля с принтове. Геометрични щампи, анималистични шарки, комбинации от различни принтове... Обувки на платформи с каишка, право, целомъдрено палто и високи ботуши допълват лолитската визия.

рокля VJC
гривна 18к Cobblestones на марката HStern от Royal House
ръкавици Escada Sport
чанта CELINE от магазин Kult Shoes
тренч Pepe Jeans
брошка от бяло злато 14к Artlinea от магазин VALENTIN
очила KWIAT Exclusive 7012
обувки Pollini
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР