Ангел до доказване на противното

Модата този сезон дава превес на черното и сивото

eva.bg 14 March 2007

Тази зима ще бъда в бяло: ангел до доказване на противното. Идеята ме осени, когато влязох в магазина на Etere в ЦУМ и видях мекото бяло палто, с висока яка и перфектна кройка. Купих си го, макар че модата този сезон дава превес на черното и на сивото. Защото открих и „дяволското” в моето ново палто – стегнато коланче за „тънка” талия и дължина, която открива постиженията ми във фитнеса и новите ми ботушки с висок ток.

Ирис Крилатска

Не си падам кой знае колко по “Мемоарите на една гейша”, нито очите ми са с цвят на дъжд, но това изящно бельо на Roberto Cavalli от магазин Baam ме привлече като магнит. Плени ме допирът на материята и източното великолепие на рисунъка. А когато го сложих, в очите ми наистина имаше дъжд. Честна дума!

Мария Тодорова, редактор мода

Този бонбонен модел на Celine (от магазин Kult Shoes) е конкуренцията на любимите ми кецове. Пак са ниски и удобни, пак добре партнират на дънки, но и елегантно отхвърлят „обвиненията”, че се доверявам единствено на черно и бяло. Само не ме питайте кой поред чифт обувки е това в гардероба ми.

Свобода Сидерова, редактор козметика

Когато за пръв път видях Париж, така се шашнах, че забравих да си купя Айфеловата кула. Липсващия символ в моята колекция добавих на родна земя. При това ароматизиран. Достатъчно е само да отворя уникалния флакон на лимитираното издание на Lоve in Paris на Nina Ricci с гравираните в златно стилизирани силуети на покривите на Париж и Айфеловата кула, за да събудя спомена за романтичното пътешествие.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР