Готовиии... старт!

Демонстрация на гладка като коприна кожа без омразни трапчинки и леки като перце крака

Свобoда Сидерова 22 July 2014

Спортен потник с вграден сутиен на Bra Clinic

Джогинг, балет, йога, пилатес, водна аеробика... Здравословният начин на живот отдавна е добър тон. Това обяснява увлечението на VPL by Victoria Bartlett, Tommy Hilfiger, DKNY и Emilio Pucci по спортната тематика. Сред must have на сезона са раница в неоново, стилни маратонки, топ, оголващ корема, и кръгли очила, приличащи на тези за плуване.

Дрехите и аксесоарите обаче не са предназначени за фитнес залата или басейна. Те само обрамчват идеалното тяло, създадено по време на многочасови тренировки. А какво става след тях? Помислихте ли за безупречния синхрон между антицелулитни продукти, релакс и комфорт? Ако отговорът е „не“, вижте нашите предложения.

При спорт гърдите подскачат до 21 см
Редник Джейн

Онези, които са минали стандартните нива за оформяне на тялото чрез игрова конзола, ще оценят усъвършенствания вариант Push up Bars на Nintendo. Дълбоките лицеви опори (дръжките позволяват да се слезе по-ниско, отколкото ако ръцете са опрени на пода) не са лека задача, но бонусът – красиви ръце без „крила на прилеп“ от вътрешната страна – си заслужава.

Cутиенът е толкова важен, колкото маратонките. Причината Британските награди за бельо да обявят за номер 1 сутиена Panache Sport две поредни години е намаляване на движението на бюста с 83%. Същата страхотна подкрепа може да получите и от спортния потник с вграден сутиен. В Bra Clinic ще откриете още спортен цял бански от устойчива на хлор и влага материя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР