Саундтракът на юли

Едно лятно музикално разнообразие

eva.bg 06 July 2014

The Brazil Connection

The Brazil Connection, Вирджиния
12 боса нова и самба аранжименти на класики от Aretha Franklin, Marvin Gaye, Nina Simone с най-успешните бразилски музиканти, продуцирани от The Berman Brothers, за вашата съвършена лятна вечер, нощ, с много коктейли и танци за близост.

Sergio Mendes Magic!, Вирджиния
Албумът на Серджо Мендес, най-продаваният бразилски артист, композитор, пианист и вокалист, е перфектен за танци и плажни партита. Специални гости са will.i.am от Black Eyed Peas и John Legend. На обложката e картината „Пианистът“ на  бразилския художник Клаудио Соуза Пинто.

Jason Mraz Yes!, Орфей
Интимен и езотеричен и все пак типичен за трубадура на Сан Диего попалбум, чисто акустичен, с класически инструменти: чело, ситар и винтидж китари. Разбира се, че се пее за любов, вяра, лекуване, грижа за околната среда и вътрешен мир. Турнето в Европа ще бъде през септември.

Lana Del Rey Ultraviolence, Дюкян Меломан
„Не толкова обработен, но пак кинематографичен и мрачен“ – така го представя Лана дел Рей. А критиците добавят: „Стенли Кубрик би го харесал – много стилизиран, с романтичен фатализъм и с фантастични декадентски моменти на филм ноар.“

Linkin Park The Hunting Party, Орфей
Според фенове това е липсващата прелюдия към дебютния албум на групата Hybrid Theory, но китаристът Брад Делсън обяснява: „Това не е връщане към стил или звучене, а към вдъхновението, с които създадохме групата.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР