През обектива на Енчо Найденов

„35MM“ се казва първата самостоятелна изложба на един от любимите фотографи на списание EVA. Откриването е довечера във VIVACOM Art Hall

eva.bg 23 June 2014

Заповядайте на първата самостоятелна изложба на едно от водещите имена в българската фотография - Енчо Найденов. Откриването е тази вечер от 19.00 часа във VIVACOM Art Hall. Изложбата представя 44 фото импресии, показващи различен поглед към заобикалящата ни среда, с който фотографът ни потапя в мечти. Всички кадри в изложбата са заснети с 35ММ обектив, откъдето идва и наименованието на проекта.

„Основната ми работа е свързана с комерсиални проекти и честа работа в студио. А аз не обичам да стоя на едно място, обичам да се движа, да пътувам. И да снимам разни неща, които ми правят впечатление. Може да са дребни неща, незначителни или дори обикновени. Изложбата, която показвам, е точно такава - за нещата около нас, на които не обръщаме внимание или остават незабелязани. Един страничен, по-различен поглед на света около нас”, споделя Енчо Найденов, който стои зад много от кориците и фтотосесиите на списание EVA.

Изложбата е отворена за посещение до 5 юли 2014 г. всеки ден от 9.00 до 19.00 часа. Вход свободен. Довечера ние ще сме там, заповядайте и вие!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР