Тренировки в луксозен лагер до Каварна

Ева Борисова събира в Голф и СПА комплекс „Тракийски скали“ любители на екстремните приключения и интелигентната промяна

21 June 2014

Кой не е мечтал да заспи и да се събуди чисто нов човек – по-строен, по-млад, по-красив, по-смел, по-уверен, победител? Може би всяка гъсеница сънува, че се превръща в пеперуда. За съжаление магическите превращения стават само насън и в номерата на факирите. В живия живот те са трудно нещо и изискват много време, труд, последователност, постоянство. Но има една специална порода хора, които винаги търсят на баир лозе и ако няма баир, ще си го струпат. Защото колкото им е по-трудно, толкова повече се кефят. И непрекъснато сами си вдигат летвата. Те искат и са готови да си платят цената, за да се събудят победители.

Ева Борисова е една от тях. Тиви звездата от „7 часа разлика“ е известна и с екстремните си пътешествия до Антарктика, Килиманджаро, до базовия лагер под Еверeст, до Мачу Пикчу. Тя твърди, че винаги щом вдигне адреналина, като ток я удрят свежи бизнес и житейски идеи и зарежда батериите на макс.

Дамата, станала популярна и с успешния си бизнес с топуреди за отслабване и подмладяване, откри нова формула за интелигентна цялостна промяна – 3 в 1. Тя е сигурна, че има още куп „екстремисти“ като нея, които са готови за 1 седмица да се изпотят здраво, да променят тялото, лицето, душата, а и съдбата си.

Какво ви чака там?

Първото е приятно и социално активно. Най-после нови срещи със сродни души от породата „приключенията са солта на живота“, шанс заедно да пробвате и да научите нови неща, много забавления, вкусна и качествена храна. Като прибавим неописуемата красота на морето и скалите, луксозната обстановка и малко вино, нещата стават неудържими.

И тук идва трудното второ.

За 1 седмица ще спазвате железен график, запълнен плътно с леки и тежки тренировки, медитация и масажи. Никаква скука, леност и отпускане, но резултатът не е за изпускане. Стресът намалява, топят се килограми, повишава се тонусът и промяната не ви мърда.

За себе си и за тях Ева създаде в Голф и СПА комплекс „Тракийски скали“ дo Каварна първия в света луксозен тренировъчен лагер Smart Body Change.
Ако си изберете пакета Мултиспорт, пригответе се да се изпотите здраво. Табата, плуване, каяк, сърф, голф, тенис, катерене, височинна тренировка със специална маска, езда, терапевтична и водна гимнастика, стрелба с лък, крос, колоездене. Разбира се, всичко това след консултация и под наблюдението на лекар и треньори.

За най-печените е черешката на тортата – за първи път в България височинна тренировка със специална маска. Тя има различни клапани, които редуцират притока на кислород. Все едно изкачваш висока планина. Стигаш до 914 м надморска височина или до 1823, а може би чак до 5791 м. Организмът работи на по-високи обороти, за да се адаптира към недостига на кислород. Така повишава функционалните си възможности и подобрява спортната си форма. Сваляме маската и се връщаме на морското равнище, но вече сме далеч по-силни, по-бързи, по-издръжливи!

Ако сте по-умерен човек, можете да си изберете целенасочено отслабване с вакуумната Хипокси терапия. Няма тежки тренировки, няма глад и йо-йо ефект. Тайната е в специалните уреди и костюми, които редуват вакуум и компресия върху проблемните зони. Активира се кръвообращението в тях и се топят мазнините по време на лека тренировка. Специален костюм с 400 барокамерки стяга кожата, заглажда целулита.

Третата, единствена в света съставка на вълшебната формула Smart Body Change, са уникалните хайтек машини на Ева. Само тя в България притежава оригиналите на цялата гама от топуреди за безоперативно преобразяване на човека. При това пристигнали направо от Силиконовата долина. Те са сертифицирани от Американската агенция по храни и лекарства за подмладяване, разкрасяване, освежаване, премахване на бръчки, белези, петна, за възстановяване на коса.

Без скалпел, без инжекции, без време за рехабилитация. От дума на дума и от уред на уред, Ева Борисова вече си подреди пълната „азбука“ за цялостна промяна. Вие ще решите дали да кажете „а“, „б“ или „в“. Едно е сигурно – процедурите, които си правят холивудските звезди в най-скъпите клиники по света, ще можете да си направите и вие. Така де, и българинът е човек! При това интелигентен и заслужава не ментета, а най-доброто и най-безопасното.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР