Фестивално момиче

Независимо дали ще запрашите към фестивала Exit или плажовете на Ибиса, ще се чувствате на място само с къси панталонки и тен

Василена Цанова 18 June 2014

Ralph Lauren

Бохо бронз за феите на слънцето

Приятно загорялата кожа в стил току-що-се-връщам-от-почивка е пропуск, който важи за всеки фейсконтрол. С едно условие. Трябва да е естествен и толкова бляскав, колкото може да бъде златото, че дори и по-ярък, вместо препържен в стил Ким Кардашиян. Препратките варират от „парти кралица, заспала случайно на плажа“ (Ralph Lauren, Topshop Unique) през хипи бохеми (Donna Karan) до сладки момичета с лунички (Emilio Pucci).

Мисията на бронзантите – здравословна

Код „оранжево“ на някои автобронзанти се дължи на голямото натрупване на бронзиращи молекули (DHA), реагиращи с аминокиселините в епидермиса. Lancaster свързва въпросните молекули, и то растителни, с меланина, гарантирайки натурален ефект. От марката са помислили още за хидратацията (кокосова вода), лекия ексфолиращ ефект, ускоряването на тена (екстракт от сладък портокал и масло от палма бурити) и защита. Sun kissed ефект като за след 3 седмици се постига само за 3 секунди.

По-малко, отколкото да кажете Тerracotta Joli Teint. Освен че разкрасява кожата (водорасло хлорела и латинка), фон дьо тенът на Guerlain моментално заличава несъвършенствата. Тайната са пигменти, обвити в полимер, близък до протеините в кожата. При избора на бронзант често се наблюдава синдромът на тесните дънки – не секси, а обратен резултат. Пудрите на Dior гарантират тен по мярка, където nude ефектът и здравословният блясък вървят ръка за ръка.

Светлоотразяващи минерални пигменти и активираща микроциркулацията минерализирана вода с екстракт от сладък портокал разкриват великолепието на кожата. От трите финиша – матов, сатенен и озаряващ – изберете първия, меланинът не блести. Бронзиращата пудра на Clarins също е must have, но не само заради гравирания мотив на бразилска гривна или стоплящите отражението „перли“. А и заради хидратиращия микропач и антиоксидантите черна боровинка и бял чай.

Законите на мakeup гуруто Пат Макграт

Натурална визия се постига с бронзираща пудра само с 1-2 тона по-тъмна от тена. Иначе резултатът е изкуствен. Не забравяйте да нанесете и отзад на тила, ако косата е на опашка, или на шията при къса прическа
 
Матовата бронзираща пудра е подходяща за скулптиране на лицето. За да придадете повече изразителност на чертите, подчертайте областта между веждите, под скулите, слепоочията, върха на носа и линията на долния контур.

На проблемната кожа са й противопоказани бронзанти с блестящ ефект. И така й стигат екстри от рода на мазен блясък и разширени пори.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР