Тест за нетолерантност към храни

04 June 2014

Около 2% от хората в световен мащаб страдат от хранителни алергии, а 45% са предразположени към симптомите на хранителна нетолерантност. Те могат да се проявяват в различни физически проблеми - ринити, астма, повръщане, коремно подуване, колити, главоболие, депресии, хиперактивност, екземи, атопични дерматити, наднормено тегло. И тук на помощ идва кръвният тест за хранителна нетолерантност на Hill Clinic. Той показва повишената реакция на антитела към дадена храна или групи храни.

Няма да получите отговор на въпроса “Аз алергичен ли съм към това?”, но ще насочи вниманието ви към състояния, които, на пръв поглед, нямат връзка с храненето. Резултатите от теста не поставят диагноза, но могат да се използват като допълнение при провеждане на лечение или само като указание за ограничения в употребата на определени продукти. Препоръчително е да елиминирате храните, към които тялото ви е нетолерантно, за не по-малко от 3 месеца. Повече информация за теста може да получите тук.

В Hill Clinic може да се възползвате и от друга услуга - импедансометричното изследване. Чрез него ще разберете какво е съотношението на мастната тъкан към общото телесно тегло, което е базова информация по пътя към постигане на здраво и изваяно тяло. Hill Clinic разполага с най-ново поколение уред, който позволява с голяма точност да се определи дали мазнините и водата в тялото ви са в здравословни стойности, каква е основната ви обмяна, метаболитната ви възраст и общата физическа форма.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР