Отбор „мечта“

Предстоящото световно по футбол е повод да формираме ароматен Dream team. Участниците се отличават с енергичност и хъс за успех – достойни качества за родените победители

Василена Цанова 07 June 2014

Intense He Wood на Dsquared2, Club на Mercedes-Benz, Nautic Spirit на Baldessarini, Sport на Aigner и Boss Unlimited на Hugo Boss

Крило

На спринтьора на тима често се налага да тича по 30-40 метра с лекота. „Криле“ дава Club на Mercedes-Benz. Докато динамиката на кора от лимон и портокал от Флорида изпраща на светлинни години пред противниците, темпераментна хвойна и суха дървесина разтърсват в ритъма на заслужените аплодисменти. Истински талисман за триумф и слава!

Играч: Кристиано Роналдо

Идол на жените и младото поколение, никой не оспорва членството му в клуба на най-харизматичните и талантливи футболисти.

Централен защитник

Изискват се физическа сила, бързина и точна преценка. Стабилен като дърво сред бурни стихии, Intense He Wood на Dsquared2 устоява на предизвикателствата. Изсечен от суровата сила на природата, той въплъщава елементите: въздух (растителен амбър и бяла ела), вода (кристали тамян, воден акорд), дърво (сандал, кедър и ветивер).

Играч: Жерар Пике

Освен вратата на отбора си, може да опази и тази към сърцето на знойната латина Шакира. Достатъчно доказателство за непобедимия му характер.

Нападател

Наричан още „таран“, той се врязва в защитата, за да вкара гол. Справя се със задачата динамично и мъжествено, като Nautic Spirit на Baldessarini. Ароматът призовава към морски приключения в компанията на манго, маракуя и рядко използваната в парфюмерията съставка листа от къри. Пачули добавя необходимата плавност при движенията.

Играч: Лионел Меси

Четирикратният носител на „Златна топка“ обича да разпуска на яхта. На 26 години, той вече не е момче, а мъж – в унисон с ценностите на Baldessarini.

Плеймейкър

Работата му е да изпъкне на терена с креативност и страховити удари от далечна дистанция. Винаги е начело в играта и светлините на прожекторите. Призван е за №1 Sport на Aigner – победен микс от вибриращи цитруси, мента и дъбов мъх. Неоспоримо изискан, с фината следа на черен мускус и акорд кожа, понася спечелената купа на раменете си.

Играч: Стивън Джерард

С връчения му лично от Елизабет II Орден на Британската империя за заслуги към спорта, той носи класата на ненадминат професионалист.

Вратар

Задачата върху плещите му е огромна. За да овладее летящите срещу него футболни топки и очакванията на феновете, използва „безлимитната“ мотивация на Boss Unlimited на Hugo Boss. Победата е в кърпа вързана с наелектризираща мента и притока на адреналин от сочен ананас. Силата на вечнозеления храст лавдан вдъхва увереност при опазването на вратата от голове.

Играч: Джо Харт

„Трябва да се възползваш от всяка възможност и непрекъснато да се движиш напред“ – разкрива тайната на успеха вратарят на английския национален отбор и лице на аромата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР