Саундтракът на юни

Новите албуми през юни

eva.bg 04 June 2014

 

Coldplay Ghost Stories
Орфей

Вдъхновен отчасти от трудната връзка на солиста Крис Мартин с Гуинет Полтроу (двамата се разделиха), албумът разказва за мъж, преживяващ силни емоции. Посланието е да се отворим към любовта и да приемем, че не трае вечно.

Joe Satriani The Complete Studio Recordings
Вирджиния

Своеобразна автобиография на един от най-влиятелните роккитаристи в последните 30 години. Той започва като учител по китара, сред учениците му са Стив Вай и Кърк Хамет от Metallica. Сатриани е гост музикант в турнетата на Мик Джагър и Deep Purple.

Yanni Inspirato
Вирджиния

Любимото сопрано на Америка Рене Флеминг, британското мецосопрано Катрин Дженкинс, най-продаваният британски класически певец Ръсел Уотсън и мексиканският тенор Роландо Вилазон пеят в албума на световноизвестния гръцки пианист Yanni, когото ще чуем на 2 юни в Зала 1 на НДК.

Carlos Santana Corazon
Вирджиния

Първият изцяло латино албум в кариерата на автора на химна на предстоящото Световно първенство по футбол. Богатство на звученето добавят Глория Естефан, Хуанес, Рики Мартин, Бебел Жилберто и феноменалният китайски пианист и звезда на класическата музика Ланг Ланг.

Руслан Мъйнов Любими руски песни

Едни от най-популярните руски песни и романси, сред които „Очи чeрные“, „Цигане любят“ и „Поручик Галицин“, изпълнени от израсналия в Украйна Руслан с оркестър и хор на Пловдивската опера. Участват още 20 изпълнители, сред които „Акага“ и Ясен Велчев.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР