Как посрещнаха Уилям и Кейт в Австралия

eva.bg 07 April 2014

Снимка: getty images/guliver

Не е лесно да си кралска особа, въпреки че на пръв поглед ангажиментите ти се състоят само в срещи с известни личности, благотворителност и обикаляне на света. Уилям, Кейт и малкият престолонаследник Джордж пристигнаха в Австралия за отдавна планираната си триседмична официална визита. За пореден път Кейт не бе преценила правилно времето, вятъра и тоалета. На слизане от самолета тя спретна любимия си гаф откакто стана съпруга на Уилям – да показва доста повече отколкото трябва, заради палавия вятър, който пак повдигна полата й.

След това Кейт и Уилям бяха посрещнати от местни воини Маори, облечени в традиционните за тях костюми – семпла препаска около кръста, която отзад не скриваше почти нищо. И Кейт трудно сдържаше усмивката си, докато се здрависваше с тях. А още по-трудно успяваше да държи погледа си далече от препаските.

С това особеностите и трудностите около първия ден на визитата им в Австралия не свършиха. Кейт и Уилям трябваше да уважат и местния традиционен поздрав. Вместо да се ръкостискат, те отъркаха носовете и челата си с тези на важните гости. В буквален смисъл, естествено.

Не им завиждайте, не е лесно да си кралска особа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР