Ново куче – нова къща

eva.bg 06 April 2014

Вторник, 1 април, никак не беше весел за Майли Сайръс. Тогава освирепял койот отне живота на любимото й куче Флойд, порода аляско минихъски. Майли прекара две денонощия, оплаквайки домашния си любимец и обвинявайки се, че не е била до него в последните му дни, тъй като е на турне. За да я утеши, майката на тийнзвездата й подари прекрасно ново кученце, наречено Мууни. Въпреки това Майли не спря да оплаква по цели нощи Флойд в twitter, където споделяше скръбта си с хиляди свои фенове.

Майли обикаля цяла нощ коридорите на хотела, в който екипът й бе отседнал, и периодично туитва, че не може да спре да плаче и че не иска никога повече да се връща у дома – в къщата, в която Флойд е тичал и играл само допреди няколко дни.  
(Подозираме, че Майли най-вероятно ще си купи нова къща за новото куче, въпреки че все още не е известно да е споделяла подобни намерения.)

На снощния си концерт в Бруклин тя излезе да пее до специално направена за концерта гигантска статуя на любимия си Флойд и буквално изми със сълзи огромните плексигласови лапи. О, Майли...

Простете ни, че илюстрираме подобен текст с подобна снимка, но истината е, че след като оплака публично Флойд в Бруклин, Дестини Хоуп Сайръс (както е истинското й име) си се поразвихри.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР