Ще трябва да почакаш, принце!

eva.bg 06 April 2014

Принц Хари (29) казал на приятелите си, че е готов да зададе на любимата си Кресида Бонас въпроса на въпросите, а 25-годишната Кресида пък признала пред приятелките си, че още не е готова да му отговори. Очевидно, досущ като в Шекспировите комедии, подобни знаменателни събития се уговарят предварително от приятели и придворни на знатните особи и явно приятелките са казали на приятелите, че е още рано принц Хари да си хаби предложението. Трябвало да почака... цели 12 месеца. Според слуховете, когато му предали новината, Хари не се разплакал.

Кресида Бонас, богата наследница и модел, и по-малкият син на Лейди Даяна се срещат вече две години, но напоследък връзката им е станала съвсем сериозна. Ако се върнем назад във времето, ще разберем, че случката от 2012 г., когато Хари беше сниман от папараци да играе билярд чисто гол някъде в Лас Вегас, не само не разруши още крехките им по онова време отношения, но дори ги заздрави. Във всеки случай след тази случка майката на Кресида очевидно разбрала, че принцът е сериозен и нямала търпение да омъжи дъщеря си за Хари.

Защо госпожица Бонас не иска да се жени? Защото е само на 25 и защото започва нова работа и не иска да пропуска всичко това. Тя сериозно ли?!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР