Саундтракът на април

Новите албуми през април

07 April 2014

 

Lea Michele LOUDER
Вирджиния
Може да ви е позната от наградения със Златен глобус сериал на Fox TV „Клуб „Веселие“. Дебютният й албум е много приятен и позитивен. Парчетата й са поп и денс и разбира се, за любов и за това да живеем живота си по шумен, силен и запомнящ се начин.

Linda Ronstadt DUETS
Орфей
Музикална легенда, пяла почти всички стилове, има повече от 30 албума и 15 компилации с хитове, гласът й присъства в 120 албума на нейни колеги. Линда има 11 „Грами“, сред звездите, с които има дуети, са Франк Синатра, Доли Партън и Бет Мидлър. Чуйте я!

Paolo Nutini CAUSTIC LOVE
Орфей
Третият албум на шотландския певец и композитор с италиански корени. Песните са в стил фолк рок, инди поп, поп рок, соул и фънк, музиката е приятно повлияна от Дейвид Бауи, Джо Кокър, Оейсис, Бийтълс и Пинк Флойд.

D2 ФЕНИКС
10 песни и 5 бонус трака, в които заедно с D2 ще чуем Мария Илиева, бийтбоксъра RED ONE, легендарния китарист Лени Кордола и (!) рокиконата Slash от Guns N’ Roses. Aлбумът e мастериран в САЩ от носителя на награда „Грами“ Брад Блекууд.

Tord Gustavsen Extended Circle
Дюкян Меломан
От норвежкия фолклор през църковните химни и романтичния класицизъм до госпъл, карибски и нюорлийнски джаз – с всеки следващ албум характерният норвежки пианист добавя нови цветове в музикалната си палитра. Жанрово разнообразен и много естетски албум.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР