Страници от дневника на Силвия П., една жена на 45

Евелина Борисова успя да ме промени напълно

eva.bg 08 April 2014

Евелина Борисова

5 януари

Сутрин е. Нищо радостно. Поредната сутрин, в която от огледалото ме поглежда една жена на средна възраст. Просто ми иде да го счупя или да се гръмна. Откъде да започна – от кифличките, които преливат от дънките ми, от коремчето, което опъва полата ми сякаш съм в петия месец. Под брадичката ми леко виси двойна гушка. Наричам я гушка, но не е нито толкова симпатично, нито толкова умилително. По лицето ми цъфтят петна от слънцето, белези от досадното акне, с което се борих десетилетия. Косата ми изглежда като накъсана, няма блясък. На челото ми все едно пише „застаряваща, дефектна и самотна“.
Трябва да започна отнякъде. Може би от килограмите. Да, ама как да стане – не мога да стоя гладна, мразя тежки упражнения, да пъхтя като кон. Порових се в интернет и попаднах на Хипокси терапия. Четох, че куп звезди ходят в студиото на актрисата Евелина Борисова, че благодарение на смяната на вакуум с налягане можеш да намалиш обиколките, без да гладуваш и без тежки упражнения. Само за мен работа, казах си.

6 януари

Речено-сторено. Записах се на Хипокси. Супер е готино – обличаш един неопренов костюм, в него има барокамерки и докато ходиш по пътечката, те ти топят сланинките на корема и на талията. Хипокситерапевтът Мишо ми каза, че най-важното е да ям поне 3 пъти на ден и никога въглехидрати след тренировка. До мен на колелото тренира Никол Станкулова, до нея банкерка. Звездна компания и аз! Ева Борисова и тя минава да врътне по едно колело. Персоналът е супер, направо сме си като семейство.

15 януари

Не мога да повярвам. Коремът ми започва да се топи. Сантиметрите показват, че и талията е мръднала от мъртвата точка. Има светлинка в тунела. За 1 месец като нищо ще стопя един номер. Май си намерих моя начин, може би Ева ще се окаже моят човек. Разбрах, че нейната фирма Бюти системс има апарати, които без операции махат бръчки, белези, петна. Ужасявам се от пластичните операции, нагледала съм се на страхотии. При Ева има и една терапия Нова коса, която направо съживява косата. Сгъстява я, спира косопада. Супер, крачка по крачка ще се преобразя напълно. Направо не ми се вярва, че на едно място мога да махна всичките си проблеми!

18 януари

Мразя тези белези, като петниста хиена съм. Говоря с някого и виждам как се е втренчил право в тях. Уговарям се с Ева и отивам в другото й студио в Манастирски ливади. Докторката решава да започнем с Исолаз. Това е уникална машинка – с вакуум и светлина лекува акне. Е, да я имаше навремето, сега нямаше да съм цялата в белези. При мен я използваме само за дълбоко почистване. Лицето ми светва и диша. Вече ми се отваря истински апетит да се отърва от всичките си дефекти. Уговаряме се с Ева да направим и Термаж. Само при нея в България има оригинален Термаж. С една процедура той постига ефекта на лифтинга. Подмладяваш се, но без да ставаш като Мумията 3. Отпуснатите клепачи ще се повдигнат, а двойната ми брадичка ще се прибере. Хем е за 1 час, хем не си в болница, хем няма операция и рискове. Записвам се.

20 януари

Днес е денят Х. Притичвам в обедната почивка. Притеснена съм, защото после имам среща с клиенти. Как става магията? Лягаш, разграфяват ти лицето като с мрежа, намазват те с гел и се започва. Всъщност това е радиочестота, която кара колагена да се стяга, образува се и нов. Леко пари, но за 1 час свършваме и с лицето, и с гушката. Ставам. От огледалото ме поглежда една доста освежена дама. В следващите 6 месеца ще ставам все по-млада. Хуквам към срещата. Чувствам се някак си лека, нова, имам ново самочувствие. Може би затова клиентите ме харесват, разбираме се бързо. Май и нещата с бизнеса ще потръгнат по-добре.

23 януари

Телефонът ми звъни. Ева Борисова е: „Какво ще кажеш другата седмица да направим един Фраксел? Как какво прави? Маха всичко – бръчки, петна, белези.“ Не мога да повярвам, ами ако наистина се сбогувам с 3 дефекта наведнъж? Реално досега Ева не ме излъга за нищо.

27 януари

Фраксел! Казват, че това е мерцедесът при апаратите в естетичната дерматология. Няма рискове, няма възстановяване. Проверих, наистина само при Ева има оригинален Фраксел. Супер, все едно си в най-скъпите клиники в Манхатън. Намазват ме с обезболяващ крем и чакаме 1 час преди да започнем. Сериозна машина. Искам да махнем и петната от деколтето. Приключваме с всичко за половин час. Поглеждам в огледалото – зачервена съм и леко подута. Още не разбирам какъв е ефектът. Дали не сбърках? Минава седмица и виждам, че петната и бръчките почти са изчезнали. Белезите са избледнели, но след 20-ина дни ще трябва да повторя, за да се сбогувам с тях окончателно. Не мога да повярвам, че се случва точно с мен!

3 февруари

Като съм започнала, ще докарам нещата до края. Косата. Пак лазери и специални продукти. Трябва малко повече време, но ще упорствам. Ева е направила и бизнес клуб. Всеки от клиентите може да представи бизнеса си пред останалите. Супер, другия месец съм аз. Вече се убедих, че при Ева съм на правилното място. Промяната е тотална, всички ме питат какво съм направила. А само преди месец гледах потресена и отчаяна в огледалото една възрастна, овехтяла и унила жена. Сега вече вкусът в устата ми е друг, вкус на младост и надежда.

2 КОМЕНТАРА
2
fiore- sofia
25 November 2016, 11:32

Да, очевидна реклама!!!.. иначе само събират пари, а резултата от моя фраксел е напаво невидим -само изхвърлих парите си. Доста пари на вятъра!!!!

1
oli
29 May 2014, 15:39

всичко е много прекрасно в тази платена публикация, само не казвате колко струва всяка една от процедурите-като пример хипокси струва около 1000 лв, доколкото знам....

ТВОЯТ КОМЕНТАР