Има щастие

Като всяко нещо в живота и щастието има две страни. Едната е класически релакс – въргаляне на дивана пред телевизора. Другата е тяло като на pin-up момичетата на Dsquared2. Три начина как да се сдобиете с него

Свобoда Сидерова 25 March 2014

Dsquared2

 

Мастните клетки под генетичен контрол

Стъпките на генетично отслабващата терапия Genetix Slim на Ericson Laboratoire не са кой знае колко необикновени. След задължителната ексфолиация и нанасяне на серума Intragenic следва масаж с два скулптиращи масажора. Областите с целулит допълнително се обработват с ремоделираща генетична вакса. Не липсва обвиване със затопляща се маска и масаж с отслабващ крем. Далеч по-интересна е новаторската концепция на терапията. Ако си мислите, че уравнението „наднормено тегло“ може да се реши само с две величини – диета тип „фотосинтеза“ и фитнес, – грешите. Необходимо е да се прибави още една – наследствеността. Именно тя е причина някои жени да са орисани никога да не отслабнат, колкото и да се опитват.

Не се отчайвайте. Белите престилки откриват ген, отговорен за синтеза на гликопротеин, който ускорява липолизата (разграждането) и намалява липогенезата (натрупването) на мастните клетки. Но както казва Нютон, всяко действие има противодействие. Заслугата на марката е в откриването на полизахарид, който действа върху ДНК-то. Благодарение на включената във всеки етап от терапията съставка мастните клетки не само се спихват, но и броят им намалява. В същото време освободените мастни киселини се насочват към тъканите за разход на енергия. 

„Игрите на глада“ III

В 70% наднорменото тегло е генетично програмирано
Обичайният начин за справяне с депресията е стабилно похапване. Уви, последствията от „хранителната терапия“ причиняват още по-голям стрес. Апетитът, преяждането и необичайните пристъпи на глад ще укротите с лепящите се терапевтични дискове TX-148 Appetite Suppressant на американската фирма Trymax Body Apps. Горната им част е обработена с биочестотен генератор. При контакт с тялото съдържащата се специална информация нормализира метаболизма. Основата им е от медицински тип хипоалергенен „дишащ“ стикер, напоен със съвместимо с кожата лепило. Дисковете с диаметър 2,5 см са в натурален цвят, който не се вижда през дрехите. Всяка опаковка съдържа 10 броя, които се сменят на три дни.

Кофеинов стартер плюс още нещо

Банята на съвременната жена просто задължително трябва да има пето измерение, за да побере всички необходими продукти. Бъдете готови да ги увеличите с още два. Експресният серум за оформяне на тялото Body-Slim Cure Minceur Express на Lierac доказано действа от седмия ден. Докато 10% кофеин и 4% джинджифил стимулират отделянето на мазнини, 2% микс от лотос, върба и технологичен пептид ги разграждат. Увеличената 15 пъти активност на кофеина повишава освобождаването на мастните клетки с невероятните 533%.

Плюс са експресният резултат, който превръща синия гел серум в must have преди отпуск, и охлаждащият ефект. Освен програмата минимум по оформяне на секси извивки, важни са и качествата на кожата. Стягащият и подхранващ крем за тяло Firming and Nourishing Velvet на Darphin повишава еластичността й (водна детелина) и възстановява мекотата й (масло от карите и сладък бадем).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР