Светът е за двама

...или как да откриете половинката си по аромата

Василена Цанова 27 March 2014

Club на Azzaro

Напоследък всички говорят за „Тя“, филм, показващ любовта между обикновен мъж (Хоакин Финикс) и компютърна програма (гласът на Скарлет Йохансон). Невъзможна, нечувана, противоречива връзка, извън всякакви норми. И въпреки това съществува, продиктувана от самотата на две объркани души. Сценарият вероятно ще стане истина в недалечното бъдеще. Дотогава намерете сродната си душа. Но реална, а не виртуална.

Двама пътешественици на лодката

Тя е решила да разпусне, като си подари круиз с яхта из екзотични острови. Взема със себе си Passenger Cruise Escapade for Women на S.T. Dupont, олицетворение на Средиземноморието. Придружават я морски акорд и нотки на мандарина, бяла праскова и ирис. Тогава се появява Той. Кожата му излъчва уханието Passenger Cruise Escapade for Men – ароматен подпис на пътешественика. Розмарин от Северна Африка, грейпфрут от Флорида, джинджифил от Индия и дърво гаяк от Гватемала. Колко ли истории има да разкаже...

Среща в клуба

И двамата са млади и диви. Животът за тях е парти, а всички в него са танцьори. Купонджийската атмосфера, при това в стил 70-те, улавя дуото Club на Azzaro. Както си му е редът – диско топки, къси роклички, клош панталони и луди танци. За нея – темпераментен танц на маракуя и нар, миксиран с пристрастяващите кашмирено дърво и черна ванилия. За него – енергизиращо лимоново сорбе и „хапеща“ зелена папая. Екзотиката на коноп и японски плод хиноки привличат за ритми в стил „Треска в събота вечер“.

Нощна разходка за самотници

Сцена от романтичен филм: мъж и жена вървят един към друг в притихналия здрач. Непознати, любовници или врагове? Още не знаем. Тя идва с дъха на Eau de Sensuelle на Lacoste. Свежа като настъпващата нощ (розов пипер), елегантна (турска роза и гладиола) и сладко привлекателна (нуга и амбра). Той пристига с бодра стъпка и Legend Special Edition на Mont Blanc. Първоначалният пронизващ хлад на мента се слива с жизнеността на листа виолетка и накрая се разтапя в топлината на мъх. Хваща я за ръка и изважда кутийка с пръстен от сакото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР