Великолепни Stars!

Dancing Stars прикова неумолимо вниманието ни към екрана

eva.bg 12 March 2014

Браво, браво на Нова и „Олд Скул“ - близо тричасовото шоу Dancing Stars снощи беше великолепно! Още с откриващия танц на професионалистите вниманието ни беше приковано неумолимо към екрана. Прекрасен подбор на звезди и професионалисти, с няколко много секси присъствия като Мариан Кюрпанов, Антон Касабов, Дарин Ангелов. Последният се оказа и с умопомрачаващо бързи крака и никак не се учудихме, че с партньорката си Ани оглавиха класацията.

Сред дамите ни впечатлиха хубавата Михаела Филева, Мика Стоичкова – много предизвикателна в жълтата поличка на ресни, Албена Михова – която не ни изненада толкова с гъвкавостта и ритмичността си, защото сме я виждали с каква лекота прави шпагат на сцената на Малък градски театър, и... Хубавата Елена. Елена, малко по-закръглена от времето на участието си в „Биг Брадър“, но все така мила, искрена и с интелигентна авторефлексия, се оказа танцьорка с покоряваща латино страст. Може би не трябва толкова да се изненадваме обаче – страстната й натура си личеше и в начина, по който преди 9 години се влюби и изживя страстта си на екрана (след това публиката я наказа за искреността й, направо не можахме да повярваме, когато Елена разказа как са я заплашвали на улицата, заплювали са майка й, а нея са я изгонили от черква навръх Великден – все едно не сме мръднали от времената на Албена и Куцара!). Браво на Елена и на всички, които вчера танцуваха със сърцата си!

Водещите Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов също подклаждаха настроението (с едно малко изключение – когато Алекс, иначе без забележки, пропя в доста кръчмарски маниер „Я, елате пиленца при батко“ при анонса на Милко Калайджиев. Все пак тонът в шоуто е доста по-бляскав!). Познатите ни членове от журито бяха в обичайно добрата си форма, а новото попълнение Христо Мутафчиев внесе цвят с дарк хумор и характерната дрезгавина в гласа си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР