Dancing Stars на стартовата линия

Как изглежда сцената и кои са участниците

Лилия Илиева 10 March 2014

В 11 ч. днес в зала Фестивална се състоя генералната репетиция и представянето на танцувалното шоу на NOVA TV, което ще започне утре в 20 ч. Декорът е обновен. Над дансинга има ложи за журналисти. Продуцентите споделиха, че подобен втори етаж до момента са имали само френският и английският формати.

Тъй-наречените "зад кулиси" също са издигнати над сцената и са открити. Отттам въпроси към участниците ще задава Маги Желязкова, която е ководещ и ще партнира на основните - Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов.

Моделът  Мариан Кюрпанов показа зарастващи рани под дясното си коляно от пътуването в Доминикана, където се снима за реклама преди месец. Сподели, че е решил да участва в Dancing Stars в последния момент, преди да се качи на самолета за Ню Йорк. От друга част на Америка - Лос Анджелис, е кацнал в четвъртък миналата седмица Антон Касабов. Малко преди това той беше на афтърпартито на "Оскарите", откъдето публикува своя снимка в профила си във Facebook. А само преди 3 часа качи селфи с коментар "уморен, но още танцуващ".

Мика Стоичков каза, че вече визуализира победата, за да спечели.

В журито ще видим Галена, Илияна Раева, Алфредо Торес и Христо Мутафчиев.

Шоуто ще водят Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов.

В Dancing Stars ще участват Албена Михова, Сани Жекова, Нана, Елена от Big Brother, Нели Атанасова, Михаела Филева, Антон Касабов, Мариан Кюрпанов, Дарин Ангелов, Ути Бъчваров, Милко Калайджиев, бате Енчо, VenZi.

Звездите вече усилено репетират.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР