Целият блясък на света

Пайети, атлаз, коприна – нека сезонът на заслепяващия блясък започне сега!

10 March 2014

Нищо не привлича така силно погледа в модните тенденции за пролет-лято 2014, както искрящите материи покриващи моделите от глава до пети. Ето три ключови момента, на които си струва да обърнете внимание:

Златно сечение

Безспорната тежест на благородния метал е напълно достатъчна за да ви удостоят с вниманието, което заслужавате. Семпли кройки и силуети подчертават влиятелното присъствие на нюанса на старо злато.

Номерът на хамелеона

Преливащите отблясъци на разноцветен метал подсказват за непостоянния характер на нежния пол, а разнообразието от модели за умението му да възприема светлините на обграждащия го свят. От костюмите до вечерните рокли – играта с глазираните нюанси на метала е само за напреднали.

3D разкош

Изкуството да бродираш предизвика вдъхновението на дизайнерите, без да затъмнява увлечението им към искрящия проблясък. Пищни и удивителни в сложността си ръчни бродерии с пайети, кристали, цветни камъни и дори парченца огледала покриват сексапилните модели в комбинация с нежни полупрозрачни материи или точно обратното – с груби сурови тъкани.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР