EVA в силна женска компания

Стефания Колева за сватба с малка черна рокля, развод по взаимно съгласие и диета по Гайдурков в новия брой на EVA

27 February 2014

За мартенския си брой EVA е подготвила нещо много женско и женствено – актрисата Стефания Колева в интервю, в което освен за начините, по които смирява лъвския си нрав, за да го напасне на козирожата си половинка, говори за сватба с малка черна рокля, развод по взаимно съгласие, диета по Гайдурков и за Италия.

„За мен храната е част от щастието – казва Стефания. - Както и топлото, лютото и Италия. Според мен човек, който харесва Италия, не може да бъде заподозрян в гладуване. Освен това най-после осъзнах, че не съм длъжна да бъда слаба. Длъжна съм да бъда здрава и да се чувствам добре.“

Разбира се, Стефания може да си позволи подобни размишления след като изглежда феноменално добре. Новината около нея е, че ще се наслаждаваме на трапчинките й в шоуто „Като две капки вода“ по Нова телевизия. Участието й там не ни изненада чак толкова, защото много добре си спомняме как преди 3-4 г. Стефания каза за EVA, че пее нелошо. Разбрала го чак във ВИТИЗ при педагожката Сияна Търколева. Преди това смятала, че пее фалшиво... защото майка й казвала така.

В броя очаквайте още: вечеря на свещи с Орлин Горанов; Исабел Алиенде, която обяснява как е станала професионален убиец; красиви кадри с примабалерината Марта Петкова; миниизповед на Юлиана Дончева какво е да си бременна на 48 и пътешествието на Евелина Борисова в Антарктида и Патагония.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР