Детоксът на моделите

Как пречистват организма си звездите от подиума

eva.bg 17 May 2022

Аня Рубик залага на зелено смути

Лара Стоун изглежда страхотно, но има някои нездравословни навици – обожава пържените храни и шоколадовите бонбони. За пречистване след тези нездравословни наслади, прави детокс уикенди. Два дни изкарва на студена салата от леща със зеленчуци.

Дутцен има стриктна формула за детокс: закуска с бадемово мляко, в което предварително са накиснати семена чия и плодове годжи бери.

Аня Рубик набляга на изобилието от зелени зеленчуци (спанак, краставица, салати и марули) във вид на салати или на смутита. С това компенсира своята страст към фъстъченото масло, което понякога загребва направо с лъжицата от буркана.

Лиу Вен се храни здравословно – през деня вместо на снаксове е на малки порции плодове и сурови зеленчуци. През уикендите вкъщи си прави на блендера „огромни количества сок от зеленолистни“ и това е нейният пречистващ режим.

Миранда Кер е известна със собствената си козметичната линия 100% органик и не е чудно, че диетата й също е от натурални храни. При пречистващ режим тя набляга основно на кокосовата вода, леките зеленчукови супи и фрешовете от зеленолистни зеленчуци.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР