Кой се разходи по червения килим на наградите БАФТА

eva.bg 17 February 2014

Анджелина Джоли и Брад Пит

Снимка: getty images/guliver

Британските кино награди БАФТА бяха раздадени миналата вечер в Лондон. Големите победители в областта на седмото изкуство се оказаха „12 години робство“ и „Гравитация“, които обраха най-много и най-престижни статуетки. Както може да се досетите, това е поредното доказателство, че ще бъдат и сред големите победители на наградите „Оскар“ след няколко седмици. Кейт Бланшет очаквано спечели приз за най-добра актриса за „Син жасмин“, а Дженифър Лорънс за поддържаща роля за „Американска схема“. И понеже фаворитите очевидно не бяха изненада, то на червения килим имаше доста любопитни и неочаквани неща.

Анджелина Джоли най-накрая придружи съпруга си Брад Пит, след като в продължение на половин година се бе самозаточила в Австралия за снимките на новия си филм. И се бе постарала завръщането й на червения килим да не остане незабелязано, координирайки стайлинга си с този на Брад Пит. Е, забелязахме я.

Всеобщата любимка Лупита Нионго от „12 години робство“ представи на света майка си Дороти, вземайки я като придружител за червения килим. Ема Томпсън пък бе взела цялото си семейство – и съпруга, и двете им деца. Принц Уилям бе там, за да връчи награда на Хелън Мирън, която във филма „Кралицата“ играе неговата баба. И не пропусна да се пошегува по този повод. Опра Уинфри очевидно бе успяла да влезе в роклята на Stella McCartney и се забавляваше искрено на червения килим.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР