Орлин Павлов за „Живи легенди“

Спомням си готиния екип и красивите залези

Лилия Илиева 12 February 2014

След успеха на дебюта им „Чужденецът“, награден на Варненския фестивал, Кинофестивала в Марбея, Испания, LA Comedy Fest и Manhattan International Film Festival, трейлърът на новия филм на Ники Илиев „Живи легенди“ изглежда обещаващо. Официалната премиера на лентата е днес, а по кината тръгва в петък, 14 февруари. В главната роля ще видим Орлин Павлов, който разказа пред eva.bg:

"С героя ми в „Живи легенди“ Павел много си приличаме по това, че и той е запазил детето в себе си. За разлика от мен той е много обран откъм емоции и много сериозен. Аз в повечето случаи реагирам много по-живо от него. Павел е успял банкер в престижна банка и в момента, в който е направил доста „кеш“, си удря главата по време на игра на голф. Получава амнезия и не си спомня последните 15 години от живота си. За да си възстанови паметта, има нужда да срещне отново приятелите си от училище. Някога са били супер компания. Виждат се отново, всички са променени. Занимават се с различни неща от това, което са мечтали. Павел решава да сбъдне мечтите им. И тогава става много забавно. Снимките, в които аз участвах, бяха на Шабла, Русалка, Балчик, Варна и освен че бяхме много хубав екип и заедно със сериозната работа беше непрекъснат купон, природата беше великолепна. Красивите залези са сред най-готините ми спомени. Най-напрегнато беше едно падане с парапланер, в което участваме с Любо Ковачев, но ще видите във филма за какво става въпрос. А Димо Алексиев е много готин. Всяка сутрин ставаше в 5 ч. да прави йога. Помогна ми да играя по-добре в някои от сцените."

За 14 февруари: "Харесвам този празник. Мисля, че е много приятен, ако имаш някой до себе си. Тази година след премиерата на филма аз смятам да го празнувам в Sofia Live Club. С Милен Кукушаров, Мирослав Иванов, диджей Борче и диджей Стефан ще правим много готин купон. Всички сте канени!"

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР