Бионсе на наградите “Грами“

eva.bg 21 January 2014

Най-престижните музикални отличия „Грами“ ще бъдат раздадени за 56-и път тази неделя в Лос Анджелис. Новината от днес е, че Бионсе ще вземе участие с изпълнение на живо. При това ще се качи на сцената заедно със съпруга си Джей Зи. Все още обаче не е ясно коя песен ще изпълнят двамата в дует. По всяка вероятност ще е Drunk in Love от последния албум на Бионсе. Сред останалите звезди, които ще вземат участие в церемонията, са Пол Маккартни и Ринго Стар, „Металика“, Кейти Пери, Пинк, Тейлър Суифт, Кийт Ърбан, Стиви Уондър. Както може да се очаква – цяла плеяда от звезди, сред които с особено силна светлина блести тази на Бионсе. Ето и няколко любопитни факта за нея и Джей Зи.

Как Джей Зи глези Бионсе и обратното? Те са заедно от 2002 г., а съпрузи от 2008 г. Освен че се обичат много, знаят и как да се глезят със скъпи подаръци. За една Коледа Джей Зи й подари куп дизайнерски чанти на стойност $350 000. Бионсе пък му подари Бугати за $2 млн. за 41-я му рожден ден. Той й върна жеста на следващата година, когато за нейния рожден ден я изненада с яхта за $4 млн.

С колко куфара пътува? При едно от гостуванията си във Великобритания, където трябваше да изнесе концерт, антуражът й бе резервирал апартамент в луксозен хотел в Манчестър, където нощувката е 2 450 паунда. Но помещението не можело да побере и Бионсе, и багажа й от 12 куфара и чанти. В тях имало 14 рокли, много обувки, 25 перуки, грим и т.н. Затова след кратък размисъл тя решила проблема, като наела отделен апартамент само за чантите.

Какви проблеми има на сцената? Както самата тя разкри, носът й почти непрекъснато тече. „Когато съм на сцената не мога да го издухам и понякога се оказвам с балончета, подаващи се от ноздрите ми.“ Другият физиологичен проблем е изобилното потене. Не е случаен фактът, че когато пее почти винаги има мощни вентилатори, които да духат в нейна посока - било превантивна мярка срещу потенето и задължително условие по време на живите й участия.

Какво не харесва в тялото си? „Понеже танцувам от съвсем малка, краката са ми станали много набити и мускулести. Ако можех да променя нещо в тялото си, щяха да бъдат те. Не харесвам и ушите си, затова винаги нося големи обеци“, разкри Бионсе.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР