Мъжки времена

В арсенала на съвременния юбер* няма кой знае колко козметични средства, с които да подчертае индивидуалността си, но все пак присъстват. Слава Богу, че борците за връщането на мъжете в исконната им същност не наложиха визията на лошо момче, вторачено в мача по телевизора и дъхащо на бира и пот, с лоша кожа и тъмни кръгове под очите.

Свобoда Сидерова 31 July 2009

 
* юберсексуалният мъж, който измести метросексуалния, не се прехласва много по козметиката

Мирис на мъжка кожа
Винаги е приятно да срещнете стари познати. Особено ако са с променен имидж. Bright Vizit на Azzaro е още по-свеж, като акордът на син кедър го прави замайващо сексапилен. Лютива и градинска мента в Acqua D'Estate на Essenza di Zegna ви дават усещането за гмуркане в кристални води. Joop! Jump Beach Clubbing превръща жегата в пара благодарание на нотките на замразена водка. Homme Beach Clubbing , пак на същата марка ви дава възможност да се насладите на знойния залез, вдъхвайки аромата на пъпеш.
Смесица от бруталност и очарование ще изпитате при запознанство с Noir на S.T.Dupont. Луксът за мъже в чист вид ухае на лавандула с много подправки. Предстои ви среща и с мъжа "Очарование" на Salvatore Ferragamo. Ако ви харесва модната колекция на Салваторе Ферагамо за сезон есен-зима 2006, предлагаща една напълно essential (в превод основна) визия, няма начин да не оцените и аромата на юзу (японски цитрус) и розмарин в Incanto pour Homme Essential.

Парфюм-кодът повелява: едни аромати за офиса, други за купони. Boss in Motion III Black задължително трябва да присъства в спортната чанта. Сгряващ мирис на тютюн и джиндижил. Никога досега ароматът на победата не е бил толкова завладяващ. На индивидуалния талант като част от отбора е посветен и Victory Leaque на Adidas. Тръпката от играта разпалват мирис на прясно окосена трева и лавандула.
Интерпретацията на класическия Very Irresistible Pour Homme на Givenchy - Parfum Pour L'Habit е "аксесоар", който се пръска само на... дрехи, като при това не оставя петна.

Тръпката на първооткривателя
Падна и последният бастион, където мъжки крак не беше стъпвал - пилингът. Новия за вас ритуал ще откриете, а и едновременно ще избистрите тена с крема против бръчки Anti-Rides Line Peel на Biotherm Homme с биопилиг система. Изглаждащият крем не само уеднаквява тена, но и оставя усещане за свежест.

По ръцете посрещат
Отдавна мъжкият маникюр не е мръсна дума и полираните нокти с безцветен лак не са признак за обратна сексуална ориентация. Край със заемането на крема за ръце или пилата от дамската тоалетка. Abalico лансира серията за маникюр Masculin специално за силната половина. Кремът за ръце към нея е разработен съобразно спецификата на мъжката кожа - не оставя мазен филм и ухае приятно на парфюм. Със същата марка ще намерите още пила и несесер за маникюр.

Фигаро тук, фигаро там
Бръсненето си остава ключът към безупречната външност. Напоследък мъжете отново се върнаха към стария начин - с бръснача. Рутинната процедура може да бъде много релаксираща с аксесоарите от колекцията Barbiere на Acqua di Parma. Елементите - опушено стъкло, африканско дърво и полиран месинг, са израз на италианската елегантност. Неприятния проблем - обратния растеж на космите, ще предотвратите със скраба Lаb Series for Men Active Treatment Scrub на Aramis.

Малките неща значат много
Определено белезите са признак на мъжественост, което не може да се каже за фините сухи линии и бръчици. С други очи жените ще погледнат на вас, ако ползвате хидратанта Maximum Hydrator от серията Skin Supplies fоr Men на Clinique. Нанесен на по-плътен слой, изпълнява ролята на маска. Предпазващият матиращ афтър шейв Baume Apres Rasage с аромата Very Irresistible Pour Homme на Givenchy е незаменим за самолета. Бързо премахва сухотата на кожата и неутрализира мазния блясък. Гелът Anti-Brillance на Clarins не само предотвратява лъщенето, но и действа хидратиращо и стимулиращо. В търсенето на нови удоволствия, превърнете рутинната процедура в банята в ритуал с душ гела за тяло и коса Gel Douche Corps et Cheveux с аромата L'Instant de Guerlain pour Homme.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР