sexy, very sexy

Всяка жена владее съблазняването. Далеч не всяка обаче успява да се възползва на 100% от чара си.

Свобoда Сидерова 23 April 2009

Не е нужно да си Анжелина Джоли, за да събудиш Брад Пит в мъжа до себе си. Виж съветите на звезди и топ-стилисти, които EVA подбра за теб, и бъди секси.

Не „събличай” ароматния шлейф през цялата вечер Може, разбира се, да пъхнеш парфюма в чантата, но е банално. Коко Шанел казваше: „Нанеси парфюма там, където искаш да те целунат!” Хрумката за точките на пулса вече се поизтърка. Ние имаме по-секси вариант: на глезена и от вътрешната страна на коленете и на бедрата. Температурата там е висока и ще благоухаеш дълго. И тъй като не е много удобно за пръскане, използвай парфюм, който се нанася с намазване. Например компактният Coco Mademoiselle (1) на Chanel или сухият Cherry Blossom (2) на L’Occitane.

Намали размера на порите с 1/3 С възрастта стените им губят еластичност и хвърлят микроскопични сенки, от които koжата изглежда неравна. Серумът Idealist Pore Minimizing на Estee Lauder ще минимизира порите и ще те избави от черни точки за рекордно кратко време. Притежава всички плюсове на почистване в салон, без минуси – раздразване на кожата или зачервяване.

Накарай устните да сияят като диамант Любимият цяла вечер ще те зяпа като омагьосан в очите. Ще стигне и до устните. За да ги направиш гладки, използвай пилинга от комплекта Sensual Care for Lips (3) на The Simon Solution. Нежност им придай с 10-минутна маска с мед, която после можеш да оближеш. Блясъкът с аромат на роза, черешов цвят или мед и лимон от триото Lip Gloss Trio (4) на L’Occitane или „диамантеният” Pure Diamond Pop Gloss Crystal (5) на Givenchy ще усkори целувките.

Пробуди страстта му като развееш грива Каквото и да говорим, вездесъщата дълга коса бие по точки актуалното за сезона каре. По време на снимки стилистите използват вентилатори за повече въздушност. За да постигнеш подобен ефект вкъщи, нанеси на още влажната коса малко лак или пяна и със сешоара рисувай кръгове около главата, като повдигаш косата в корените с другата ръка. Ако искаш съвършено права коса, кодовото име е Дженифър Лопес. Именно нея са визирали спецовете от Байерсдорф при разработването на серията за идеално права коса.

Разкраси се „долу” Обикновено грижите за интимната прическа се ограничават с елементарна хигиена и депилация. Французите, а те са майстори в любовната игра, съветват да направиш космите „долу” по-гладки от коприна, като използваш... балсам за коса. Ако искаш да го изненадаш, когато наведе глава и тръгне да... (знаеш какво), използвай специален дезодорант за интимната зона или капка етерично масло. Другият начин е тату с брокати, блестящи камъчета или кристали Сваровски. Цените съответно са от 8 до 15, от 15 до 30 и от 30 до 100 лв. Сюрпризът издържа цели 10 дни. Правят го в салон Галатея, бул. Витоша 192, 0888 616 620.

Освежи цвета на лицето Царят на макияжа Том Пешу съветва да не слагаш козметика, без да си „реанимирала” кожата. Намокри малка хавлия с топла вода и с кръгови движения масажирай лицето. Притокът на кръв кара бузите да порозовеят, а тоналното средство се нанася равномерно, като гарантира страхотен прозрачен ефект. Друг вариант: обтрий лицето с вода, в която си добавила 2-3 капки етерично масло от лавандула или роза.


Гримирай се и после изтрий Повечето мъже не обичат макияжа, а предпочитат естествената красота. Но не знаят, че натуралността е резултат от дълга работа над лицето. Направи като гуруто на макияжа Боби Браун. Сложи бронзова пудра и начерви устните, после изтрий и никой няма да забележи, че си гримирана. Макар и минимално, оставащото количество грим е достатъчно, за да изглеждаш свежа и отпочинала.

Овладей „скромното” обаяние на буржоазията Разкошът отново е на мода. Благороден метал се носи и върху кожата. Това е възможно благодарение на 24-каратовата козметика. Разкошните средства с частици злато, например супер серумът Pure Gold на La Prairie, и основата под макияж L’Or на Guerlain или компактният фон дьо тен-пудра Parure с кристални частици, пак на същата марка, по нищо не остъпват на бижутата и са инвестиция в красотата. Не се страхувай, че ще прекалиш, нека всички видят какво съкровище си.


Заблести като Парис Хилтън Богатата наследница в блестящия макияж няма равна на себе си. „Визажистите знаят, че обожавам светлите блещукащи сенки, които прекрасно допълват образа ми” – твърди немирницата. Златните акценти в макияжа при дефилетата на Victor&Rolf и Loewe също придават на моделите неземно сияние. Твоят скрит коз е играта със светлината. Главното е не цветът, а сиянието, което мятат очите и излъчват устните.

докосни го случайно с ръка Лекият допир ще го взриви. Стига, разбира се, ръцете ти да са в идеално състояние. Новият минимализъм при маникюра са гладки като речни камъчета и изтънчени до съвършенство нокти. Всичко, от което се нуждаят, е подписът на маслото SolarOil на Creative Nail Design. Ако нямаш под ръка, и хидратиращият серум за лице ще размекне сухата кожа около ноктите. Върху обичайния лак нанеси светъл с блестящи частици.Така ще привлечеш внимание към ръцете, докато се правиш, че пиеш коктейл.

Не се отказвай да блестиш дори в леглото Приготви му малък еротичен сюрприз – например блестящи зърна на гърдите. Уви, възхитителният мирис на седефения крем за тяло не винаги е свидетелство за чудесния му вкус. Нали не искаш на любимия да му загорчи. В подобна ситуация подходящи са сухо златно масло за лице, тяло и коса (то е неутрално на вкус) или блестящо тонално средство. Моментално ще ти придадат вид на кабаретна актриса от „Лидо”.

Експрес съвети какво да направиш, ако:

фон дьо тенът е прекалено плътен Пробвай да го „облекчиш”, като го смесиш с хидратант в съотношение 1:1

си нанесла повече макияж и лицето прилича на маска Притисни лицето с длани. От топлината тоналното средство ще се разнесе равномерно. Излишъка ще обереш с предварително намокрена гъба-апликатор. Ружа отнеми със сух памучен тампон, а отгоре нанеси светла пудра.

очната линия е неравномерна В никакъв случай не я измивай. Очите ще почервенеят и ще изглежда сякаш си плакала. Или я коригирай с клечка за уши, намокрена в демакиянт, или я туширай с матови тъмни сенки или светла пудра. Ако последната попадне на миглите, няма страшно – това само ще омекоти погледа.

макияжът се е посипал под очите Вземи малко от пудрата на прах с четка и прокарай под очите. Така едновременно ще подсушиш участъка и фон дьо тенът няма да се набие в бръчките и ще обереш падналите частици от сенките и спиралата

червилото изглежда прекалено ярко Попий устните със салфетка, а след това отгоре нанеси светъл блясък. В никакъв случай прозрачен – ще усили цвета

нямаш време да измиеш косата Напръскай я с минерална вода от пулверизатор, както прави Ким Бейсинджър, подсуши с хавлия и без да използваш стилизиращо средство (овлажняването ще активизира вече нанесеното), изсуши със сешоар. В нrкакъв случай не използвай маша, за да не изглежда косата още по-лепкава и сплъстена

си изляла цяло шише парфюм върху себе си Влез в банята и силно пусни топлата вода на душа. При повишена влажност ароматът губи трайност и след няколко минути вече не е толкова интензивен

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР