мадона с ново младо гадже?

Мадона е забелязана под ръка с ново младо гадже или по-скоро невръстно момченце. Но Хесус Луз може да си отдъхне засега, защото това са просто снимките на новата кампания на Dolce&Gabbana (а може би е повече от това?). Рекламата се снима в Харлем, Ню Йорк, от фотографа Стивън Клайн и е за есенно-зимната линия на марката.

25 April 2010

Мадона е забелязана под ръка с ново младо гадже или по-скоро невръстно момченце. Но Хесус Луз може да си отдъхне засега, защото това са просто снимките на новата кампания на Dolce&Gabbana (а може би е повече от това?). Рекламата се снима в Харлем, Ню Йорк, от фотографа Стивън Клайн и е за есенно-зимната линия на марката. Младото момче носи пълните с покупки пазарски мрежи на Мадона, но все още не се съобщава дали ще бъде нейният син или новото й завоевание.

В предишната кампания, 51-годишната певица изигра перфектната италианска домакиня – миеше чинии, готвеше и ядеше спагети с ръце. Явно нейните приятели Доменико Долче и Стефанo Габана са решили, че няма нужда да променят посоката, защото в новите снимки не се забелязва особена промяна.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР