в ролята на кърт кобейн

Робърт Патинсън е на път да изпълни ролята на живота си. Звездата от „Здрач“ ще изиграе легендарния фронтмен на Нирвана Кърт Кобейн, в нов биографичен филм. Патинсън явно е успял да спечели вдовицата на Кобейн Къртни Лав, която отговаря за неговото финансово и артистично наследство след самоубийството му през 1994 г.

09 April 2010

Робърт Патинсън е на път да изпълни ролята на живота си. Звездата от „Здрач“ ще изиграе легендарния фронтмен на Нирвана Кърт Кобейн, в нов биографичен филм. Патинсън явно е успял да спечели вдовицата на Кобейн Къртни Лав, която отговаря за неговото финансово и артистично наследство след самоубийството му през 1994 г. За да даде съгласието си за филма, тя е поставила условие на Universal Pictures: „Къртни разреши снимките, но само ако тя избере актьорите, режисьора, сценариста, музика и всичко останало. Тя настоява Скарлет Йохансон да изиграе нея. Явно защото Скарлет е близка с дъщеря й Франсис Бийн.“


45-годишната певица вече се е свързала с режисьора на „Седем“, „Боен Клуб“ и „Любопитният случай на Бенджамин Бътън“ Дейвид Финчър.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР