постъпи в клиника за лечение на сексуални зависимости

Джеси Джеймс, съпругът на Сандра Бълок, е постъпил в клиника за лечение на сексуални зависимости. Неговият говорител заяви: „Джеси влезе в рехабилитационен център, за да се справи с личните си проблеми.

31 March 2010

Джеси Джеймс, съпругът на Сандра Бълок, е постъпил в клиника за лечение на сексуални зависимости. Неговият говорител заяви: „Джеси влезе в рехабилитационен център, за да се справи с личните си проблеми. Той осъзнава, че трябва да помогне на себе си, на семейството си и да се опита да спаси брака си.“ В изявлението се казва още, че Джеймс се е регистрирал на 26 март и това била „100% негова идея“, а не ултиматум, даден му от Сандра.

През последните няколко дни бяха разкрити негови афери с четири жени, който той е имал по време на брака си. А според слуховете те са много повече. Приятелите на актрисата твърдят, че тя вече е предприела необходимите стъпки за развод.

Според сайта TMZ рокерът е постъпил в центъра Sierra Tucson в Аризона, който е специализиран в лечението на наркотична, алкохолна и сексуална зависимост.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР