е баща на бланкет джексън

Маколи Кълкин е баща на най-малкия син на Майкъл Джексън – Принс Майкъл II – Бланкет. Вчера се разкри, че преди 7 години Маколи е станал донор на сперма, за да помогне на Джако със зачеването на Бланкет. 29-годишния актьор бил един от най-близките и доверени приятели на певеца.

01 September 2009


Маколи Кълкин е баща на най-малкия син на Майкъл Джексън – Принс Майкъл II – Бланкет. Вчера се разкри, че преди 7 години Маколи е станал донор на сперма, за да помогне на Джако със зачеването на Бланкет. 29-годишния актьор бил един от най-близките и доверени приятели на певеца. Двамата се запознали през 1990 г., след участието на Кълкин в „Сам в къщи“. Според източник на в. Сън те са имали много специална връзка. Актьорът  бил чест гост в ранчото на Джексън „Невърленд“ и дори свидетелствал за него в делото за педофилия.

 

Съмненията, че Джако не е биологичен баща на децата си, се засилиха след предявените претенции за бащинство от страна на  дерматологът му д-р Арнолд Клайн и актьорът Марк Лестър. Д-р Клайн твърди, че е баща на Парис и Принс Майкъл I, а Лестър предявява претенции само към момичето.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР