с нов албум и нова визия

„Роби се завръща.“ С тези думи Роби Уилямс съобщи новината за пускането на новия си албум на официалната си интернет страница. Reality Killed The Video Star е първият албум на звездата от три години насам и се очаква да излезе на 9 ноември.

06 August 2009

„Роби се завръща.“ С тези думи Роби Уилямс съобщи новината за пускането на новия си албум на официалната си интернет страница. Reality Killed The Video Star е първият албум на звездата от три години насам и се очаква да излезе на 9 ноември. Месец по-рано ще бъде пуснат първия сингъл от него Bodies. Роби има и нова визия – красив, както винаги, но и гладко избръснат, спретнат и отслабнал. А за съжаление на многобройните му фенки и... обвързан. В бекстейдж видеото за снимките към албума певецът изглежда изключително щастлив позирайки с приятелката си - актрисата Ейда Фийлд. 


 

Роби споделя, че не му е било лесно да постигне този вид: „Два месеца бях на диета. Никакви тортички, никакъв чипс, никакъв шоколад... Учудващо е, но беше по-лесно отколкото си мислех... Когато имаш нов албум не ти се иска да приличаш на човечето на Мишлен.“

Звездата определя звученето на парчетата като „смесица от стария Роби, новия Роби и Роби, който никой не познава“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР