линдзи лоън и саманта ронсън

Връзката на Линдзи Лоън и диджейката Саманта Ронсън приключи, тръбят медиите отвъд Океана.

eva 10 April 2009

 

Връзката на Линдзи Лоън и диджейката Саманта Ронсън приключи, тръбят медиите отвъд Океана. Според някои информации, причина за раздялата им е изневяра от страна на Саманта. Тя дори смени бравите на дома си в Холивуд, за да не може Линдзи да влезе. Източници от полицията пък разкриха, че семейството на диджейката дори е подало молба за ограничителна заповед срещу актрисата.

 

Самата Лоън, на която явно й е трудно да се раздели с изгората си, написа в сайта си: „Ти спечели. Разби сърцето ми. Аз те обичах“.

 

Линдзи и Саманта са заедно от май миналата година. Семействата и на двете момичета бяха остро против връзката им от самото начало. Наскоро сестрата на Ронсън направи промоция на новата си модна линия в известно заведение в Лос Анджелис. Охраната била изрично предупредена да не пуска Лоън, ако се появи. Тя обаче наистина дошла неканена на събитието. За съжаление, трябвало да изтърпи унижението да се прибере обратно, след като гардовете не я пуснали. А Саманта се забавлявала вътре с гостите.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР