Звездите и сурогатните майки

Подобно на холивудските си колеги 64-годишната Алла Пугачова се сдоби с близнаци, износени от друга жена

Деяна Ангелова 13 December 2013

Алла Пугачова и 37-годишният й съпруг Максим Галкин

Обикновено на 60 години нормалните хора не мечтаят да сменят памперси и да стоят будни по цяла нощ. При звездите обаче е различно. И Алла Пугачова е поредното доказателство. На 64-годишна възраст тя стана майка на близнаци. Чрез сурогатна майка, естествено. Баща е 37-годишният й съпруг Максим Галкин. Двамата са заедно от 12 години, сключиха брак преди две. Живеят в огромен приказен палат, разполагат с много средства и единственото, което липсваше в семейната им идилия, бяха децата. Още преди три години Пугачова призна, че ако има нещо, за което да съжалява, то е, че не може да има повече деца. По очевидни биологични причини. Какво се промени оттогава?
През 2011 г. бившият й съпруг Филип Киркоров стана баща за първи път, използвайки услугите на сурогатна майка. На 46-годишния певец не му се чакаше да открие любовта на живота си, която да го дари с дете. Половин година по-късно той се сдоби и с момченце – пак по същия начин. И понеже обществото реагира позитивно, Алла Пугачова явно реши да последва примера му.

Както сподели щастливият татко Максим, Алла била замразила свои яйцеклетки още преди 11 години. Едва след като сключили брак обаче му казала за това. И самата тя предложила идеята за сурогатната майка, която Максим веднага приел. Двамата успяха да запазят в дълбока тайна случващото се. Само още трима души са знаели за чаканите бебета. Дори сурогатната майка не знаела чии деца износва. Но пък двамата тайно се подготвяха за момента, в който светът ще узнае за появата на близнаците им Гари и Лиза. Сега разбираме на какво се дължи драстичната промяна във визията на Пугачова. Преди няколко месеца тя шокира всички с вталена фигура и подмладено лице. Сякаш с магическа пръчка бе свалила поне десетилетие от себе си. Алла го обясни така: „Оказа се много просто – трябва да се яде всичко, но без сол.“ Жълтите медии обаче извадиха друга информация и тя нямаше нищо общо с диетите – 10 процедури в клиника за пластична хирургия на стойност 150 000 долара. Певицата смени дори стайлинга си. Захвърли широките пелерини и започна да ходи с тесни рокли и панталони, които да подчертават по-слабото й тяло. Може да е станала майка на 64 години, но важното е, че не изглежда като майка на 64. И едва ли ще сменя памперси и ще будува край леглата на близнаците, защото вече са наели четири детегледачки.

Още примери:

Робърт де Ниро ще запомни Коледата на 2011-а. Тогава 70-годишният актьор стана татко за шести път. Но не 58-годишната му съпруга Грейс Хайтауър роди момиченцето, а сурогатна майка. Това е второ дете за Де Ниро и Хайтауър. Тя роди първото им преди 13 години. Останалите четири деца на актьора, който се радва и на две внучета, са от предишните му връзки.

Джордж Лукас се сдоби с първото си биологично дете едва тази година. На 69-годишна възраст чрез сурогатна майка той и съпругата му Мелъди Хобсън (на 44 години) станаха родители. Двамата имат дъщеря, която кръстиха Еверест. Заедно са от 2006, през юни тази година сключиха брак, а през август се роди детето им. Иначе Джордж Лукас е баща на още три деца, но те са осиновени.

Сара Джесика Паркър стана майка на близначки на 44-годишна възраст чрез сурогатна майка. Тя и съпругът й Матю Бродерик имат още едно дете, родено от самата актриса. Новината за близнаците изтече в медиите още преди да се родят. Папараци разкриха коя е сурогатната майка, хакнаха телефона и компютъра й, непознати я заплашваха. Актрисата бе принудена да я скрие, докато се родят бебетата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР