Млади, секси и талантливи

Част от новото поколение мъже актьори. Някои разчитат на талант, други на сексапил, но всички залагат на младостта си.

Деяна Ангелова 07 December 2013

Робърт Патинсън

Битката им за червения килим на наградите „Оскар“ тепърва предстои. Представяме ви най-младите златни кокошки във фермата на Холивуд

И започваме с най-желания от тях, защото след „Здрач“ няма тийнейджърка, която да не се вижда като негова съпруга. Робърт Патинсън разтопи милиони женски сърца в ролята на Едуард във вампирската сага. И всички искаха да издерат очите на Кристен Стюарт заради наглостта да му изневери. Той е един от най-търсените млади актьори в момента. Има договор за 5 филма в следващите 2 години. А междувременно стана рекламно лице на Dior – безспорно доказателство за актуалността и сексапила му.

Говорейки за сексапил, няма как да пропуснем братята Крис и Лиъм Хемсуърт. Те превзеха Холивуд почти едновременно – 29-годишният Крис с „Тор: Богът на гръмотевиците“ (2011), а 23-годишният Лиъм с „Игрите на глада“ (2012). Не че са велики актьори, но са нужни и такъв тип красавци – мускулести, секси и без претенции.

29-годишният Хенри Кавил е може би най-големият карък в Холивуд. Проби едва тази година като Супермен в Man of Steel, защото е орисан да губи мечтаните роли на финалната права. И примерите са много. Батман в „Батман в началото“, Джеймс Бонд в „Казино Роял“, Супермен в „Завръщането на Супермен“, Седрик Дигъри в „Хари Потър“ – във всички тези филми Кавил бе един от двамата финалисти на кастинга за ролята, но все не го избираха.

Фамилията на Макс Айрънс не е случайна, защото наистина е син на Джеръми Айрънс. Гледахме го в „Скитница“ по книгата на Стефани Майър, авторката на „Здрач“. Подобно на Джеръми Айрънс е заклет британец по душа: „Предпочитам Лондон пред Лос Анджелис. Може да вали и да е потискащо, но искам да отида в пъб след работа и около мен да няма хора с пластични операции.“

23-годишният Никълъс Холт е известен още като гаджето на Дженифър Лорънс. След двегодишна връзка двамата се разделиха за малко точно преди тазгодишните награди „Оскар“. Което се оказа голяма грешка, защото щеше да мине по червения килим със звездата на церемонията. От началото на 2013-а го гледахме в две високобюджетни продукции – „Горещи тела“ и „Джак, убиецът на великани“. А догодина ще го видим в новата част на „Лудият Макс“.

26-годишният Дейн ДеХаан не разчита толкова на мускули, колкото на талант. Той проби миналата година с касовата фантастика „Хроники“, а ни впечатли с играта си в „Беззаконие“ (с Джесика Частейн и Шая Лебьоф), в The Place Beyond the Pines (с Райън Гослинг и Брадли Купър), в Kill Your Darlings (в който се целува с Даниел Радклиф). Дейн ДеХаан (който ужасно прилича на младия Ди Каприо) е обичан от добрите режисьори, получава силните роли и определено е с амбиции за „Оскар“.

 

И ОЩЕ МЛАДИ НАДЕЖДИ

Джейми Кембъл Бауър, 24
За малко да стане зет на Фил Колинс, защото беше гадже на дъщеря му Лили. Но се разделиха и сега демонстрират лицемерно добри отношения покрай премиерата на новия им филм „Реликвите на смъртните: Град от кости“.
Сам Клафлин, 26
Получи ролята, за която мечтаеха всички секси младоци в Холивуд – на красавеца Финик Одеър в „Игрите на глада 2“. Изрусиха го, напомпа мускулите и очакваме през ноември, когато е премиерата, да се роди поредният секссимвол.
Дъглас Бут, 20
Проби миналата година с филма LOL и никой не остана равнодушен към външния му вид. Може би затова следващата му голяма роля е на Ромео в поредната екранизация на Шекспировата класика.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР