H&M вече и на Витошка

Магазинът ще бъде разположен на 3 етажа с обща площ 2 300 кв. м.

04 November 2013

Шведският моден бранд H&M ще открие новия си магазин на бул. Витоша 6 на 14 ноември, точно в 11 ч. Голямото събитие марката ще отпразнува с ваучери на стойност 20 лв. за първите си 100 клиенти.
“Изключително сме развълнувани да открием на ключова локация като бул. Витоша. Това е първият ни магазин на търговска улица в България и ние сме убедени, че скоро ще стане любима шопинг дестинация за феновете на модата“, заяви Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.
H&M Витоша 6 ще бъде разположен на 3 етажа с обща площ 2 300 кв. м. и ще бъде отворен от понеделник до неделя, 10:00 до 21:30 ч. Магазинът ще предлага мода за жени, мъже и деца, включително и колекциите Ladies Trend, Everyday, Sport Ladies, H&M+, Divided, H&M Man и Small Kids.

А от 14 ноември в 11:00 ч. ексклузивно в H&M бул. Витоша ще бъде налична и дизайнерската колекция на марката с парижката дизайнерка Изабел Маран.


Ако искате да бъдете част от представянето на колекцията „Isabel Marant pour H&M“ в България участвайте в играта на EVA и H&M.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР