Парижки купон за Isabel Marant pour H&M

Известни личности, журналисти и много ентусиасти се събраха в Париж, за да отпразнуват старта на колекцията.

24 October 2013

С улично празненство в Париж беше представена колекцията „Isabel Marant pour H&M“. Известни личности, журналисти и много ентусиасти, сред които Одри Тоту, Дженюъри Джоунс, Фрида Пинто, Астрид Берже-Фрисби, Олга Куриленко, Алис Делал, Мелани Доти и Луи Лесаж се събрах, за да отпразнуват старта на колекцията. Линията бе представена чрез снимки, клипове и модели на фона на оживена градска атмосфера, уловила бохемската енергия на Маран и заредена от изпълненията на живо на Grandmaster Melle Mel и Rappers Delight от групата Sugarhill Gang.
„Искахме да представим колекцията реалистично и лежерно, а не по екстравагантния начин, присъщ на червения килим. Точно така гледам и на работата си. Създавам дрехи за всички, а светът, който виждам около себе си, е непрестанен източник на вдъхновение за мен. Затова бе съвсем естествено да избера градската среда за фон на събитието. И мястото трябваше да е Париж, защото този град е част от моята ДНК“, сподели Изабел Маран.

Ако искате да бъдете част от представянето на колекцията „Isabel Marant pour H&M“ в България участвайте в играта на EVA и H&M.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР