Дъщерята на Мелани Грифит в 50 нюанса сиво

Лично авторката ЕЛ Джеймс обяви имената им в туитър профила си

02 September 2013

Дакота Джонсън

Феновете на „50 нюанса сиво“ могат да си отдъхнат. Вече е ясно кой ще изиграе главните герои в екранизацията на еротичния роман. Лично авторката ЕЛ Джеймс обяви имената им в туитър профила си: „Добро утро на всички. Дръжте си шапките да не паднат, защото с голямо удоволствие ви съобщавам, че прекрасната Дакота Джонсън се съгласи да бъде нашата Анастейжа Стийл. А невероятният и талантлив Чарли Ханъм ще изиграе Крисчън Грей.“
Дакота Джонсън е дъщеря на Мелани Грифит от брака й с Дон Джонсън и досега е участвала във второстепенни роли в "Социалната мрежа" и сериала "Офисът". Дебютът си в киното прави на 10-годишна възраст в режисирания от Антонио Бандерас "Луди в Алабама", където играе с майка си. Чарли Хънам е познат от сериалите "Синове на анархията" и Queer As Folk, както и от филма "Студена планина" с Никол Кидман.
Първите реакции на почитателите на трилогията не са особено положителни, защото досега слуховете свързваха продукцията с далеч по-известни имена – Робърт Патинсън, Хенри Кавил, Ема Уотсън.
Режисьор ще бъде Сам Тейлър-Джонсън. Това ще е едва втория филм на канадката. Нейният дебют Nowhere boy - биографична лента за младежките години на Джон Ленън излезе през 2009 година и оттогава не е работила в киното.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР