По червения килим на MTV

По традиция видео наградите на MTV позволяват на музикалните звезди да развихрят въображението си по отношение на тоалетите

25 August 2013

Лейди Гага

По традиция видео наградите на MTV позволяват на музикалните звезди да развихрят въображението си по отношение на тоалетите. И те обикновено се възползват максимално от това, за да привлекат колкото се може повече внимание. Не търсете стил, класа, консервативен имидж. Тук властва голотата и екстравагантността.
Трите топ дами на поп сцената Лейди Гага, Кейти Пери и Майли Сайръс влязоха в жестока битка за вниманието на фотографите. Лейди Гага, която участва и с изпълнение на живо, смени цели пет тоалета за вечерта. Накрая завърши в облекло, подходящо за стриптийз клуб. Но пък отдавна сме свикнали с ексхибиционизма й. Кейти Пери заложи на леопардов принт в рокля на Emanuel Ungaro. Допълнителен аксесоар бяха шини със скъпоценни камъни, които красяха зъбите й. Майли Сайръс пък реши да потанцува на червения килим. А по-късно, докато изпълняваше сингъла си We Can't Stop, успешно конкурира Гага в разсъбличането. Доказателствата са в галерията ни.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР