Митьо Крика или месецът на идеалния мъж

От два дни г-н Крика е на състезателна диета. Хапва само по килограм пилешки гърди и 10 яйчени белтъка на ден и вече е свалил 2 килограма.

Адриана Попова 13 September 2008

Откъси от дневника на секретарката МУ*

 

1-во число

От два дни г-н Крика е на състезателна диета. Хапва само по килограм пилешки гърди и 10 яйчени белтъка на ден и вече е свалил 2 килограма. Обаче това нищо не е. Веднъж за 4 дена свали 11 килограма, така че републиканският рекорд по сваляне на килограми е негов, както и много други рекорди.

10-о число

Днес г-н Крика ми разказа за себе си, а аз си водих бележки. Подготвяме му мемоари, затова. Колко много нови неща научих за шефа! Например, че всичко му е по наследство.  Дядо му бил много силен и на 115 години се състезавал с едни по-млади от него хора, но паднал в един трап. Другият му дядо също бил силен, но се удавил в един вир. Може би трябва да посъветвам г-н Крика като наближи стоте, да сключи застраховка живот. Баба му била лечителка и знаела рецепта за зачеване на момче с 20 билки. Забележка: Да попитам бабата по чия линия е – на единия дядо, или на другия дядо.

11-о число

Продължаваме с мемоарите. Г-н Крика си спомня колко неща е вдигал през живота си: таран, тояга с тежести, мечове, москвича на баща си (направил го 11-12-годишен, защото баща му си бил забравил крика, а трябвало да сменя гума), балета на Слави и отделни жени.

19-то число

Ние сме световни шампиони по културизъм! Ура! Ура! Всъщност г-н Митьо Крика е световен шампион, но той нали все казва, че двамата сме тандем. Световното първенство беше в Балчик.

21-во число

Г-н Крика ме помоли да запиша в плана му за утре снимки за списание EVA. Той вече се е снимал за списанието – само по купа с ягоди, и още един път с жена си Нина Никол. Сега обаче ще му мерят мускулите, защото е най-силният мъж, а пък жените харесват най-силните мъже и искат да им знаят мускулите.

22-ро число

Днес, дизайнерката на списание EVA г-ца Диана Шингарова измери мускулите на шефа: 45 см бицепс и 124 см гръдна обиколка. Всички бяха много доволни от измерването и от снимките.

29-о число

Днес г-н Крика спечели титлата Крал на силата във Варна. Журито се опита да го ощети, но г-н Крика вдигна 180-килограмов таран над главата си и така 13 пъти. После каза, че не се сърди на журито, но той, г-н Крика, е толкова добър!

30-о число

Г-н Крика търси извора на вечната младост. Може и да го е открил и да не ми казва, като го гледам колко е младолик. Обаче ми каза, че няма нищо против пластичните операции, ако случайно не открие извора или той се окаже запушен при тая замърсена околна среда.

*ако имаше такава - б.а.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР