Наръчник за първа среща

Преди терзанията да стигнат космически размери, уточнете мястото и подберете най-силния си коз – подходящо ухание

Василена Цанова 15 August 2013

Първата среща е сходна при всички. Първо идва еуфорията, а после притеснението. Къде ще ходим, какво да облека? Преди терзанията да стигнат космически размери, уточнете мястото и подберете най-силния си коз – подходящо ухание


на разходка в парка Птички пеят, пеперуди пърхат не само наоколо, но и в стомаха ви. Позната жизнерадостна картинка, идеално пасваща на игривия Madly Kiss’n Fly (1) на Kenzo. Искрящият плодов старт от нар и личи ще ви настрои за палава разговорливост, стопявайки ледовете на неудобството. Жасмин и момина сълза намигват за женственото излъчване, а мускус приканва „ела, целуни ме“. За да засенчите цветята наоколо, опитайте Jolie Rose (2) на Аzzaro. Неговите „мехурчета“ на щастието – лимон, розови листенца, виолетови и розови лилии – политат около вас, донасяйки порив за внезапно избухнал смях и желание за розово бъдеще.




на бар
В сезона на горещите страсти и ледените коктейли няма по-палаво място за среща. Така и така няма да лягате тази нощ, защо не пробвате аромат, вдъхновен от града, който никога не спи? Beyonce ви улеснява с Pulse NYC (6), вдъхновен от пулса на Ню Йорк – дързък и наелектризиращ. Влезте в заведението с размаха на малини и нар, придърпайте високото столче с женствения почерк на орхидея, а после чувствено се наведете към мъжа до вас, за да усети сладостта на нотката сладкиш „Червено кадифе“ (познат още като сладкиш на дявола).






из града
Локацията не е вълнуваща, но за минутка помечтайте, че сте попаднали на романтик, който ви води със самолет до Париж. Добре, няма да продължаваме с фалшива сантименталност. Ако искате да се почувствате като парижанка дори когато се разхождате с любимия по Витошка, то изисканата композиция на лимитирания 58 Avenue Montaigne (5) на S.T. Dupont е точното попадение. Контрапункт на подчертаната актуалност на крушата наши е изкусителното присъствие на роза и иланг-иланг, допълнено от пристрастяваща ванилия.





на романтична вечеря
Честито, попаднали сте на кавалер, който си пада по свещи и отбрано вино. Ще надскочите очакванията му, като „облечете“ третото издание на Idylle Duet (3) на Guerlain. „Носът“ Тиери Васер връща към живот позабравения жасмин от Калабрия. Със своето плодово ухание нотката смекчава розата, позната от оригинала, отваряйки сетивата за деликатен люляк с пудрен оттенък. Reveal (4) на Halle Berry ви намята воал от загадъчност, карайки мъжа да пожелае повторна среща само и само отново да усети упойващата следа на мимоза (любимото цвете на актрисата), пъпеш „медена роса“ и мрачната потайност на ирисов цвят.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР