(Не)прилични идеи

Как да носите роклите на Alexander Wang и Byblos на голо с опасност за психитата на мъжете?

Свобoда Сидерова 24 July 2013

Akris, Francesco Scognamiglio, Gucci

Как да носите роклите на Alexander Wang и Byblos на голо с опасност за психитата на мъжете?

Ексфолиация
Скрабът доказано е must have продукт в летния арсенал. Неслучайно марките го лансират едновременно с хидратант. В тандем дуото работи по-ефективно. В ексфолианта на Lierac водата е заменена с 2,5 % кокосова, богата на протеини, аминокиселини, витамини и минерали. В добавка 1 % микс от мляко от роза и екстракти от личи и малина успокояват, омекотяват и защитават от свободните радикали. „Слънчевият“ хит на Guerlain e не 1, а 3 средства наведнъж. Подготвя кожата за среща със слънцето, запазва сиянието на тена и го поддържа наситен благодарение на три вида частици. Тези от ориз премахват мъртвите клетки, кръглите масажират кожата, за да се прояви загарът, фини пудри я полират, усилвайки блясъка й. Освен отличните излющващи свойства и аромата на цветето тиаре, интересна е и текстурата. При контакт с вода масленият гел се превръща в нежно мляко.

Хидратация
В задължителния след ексфолиацията ритуал парада командват овлажняващите средства. Спазвайки неписаното правило скрабът и хидратантът да са една и съща линия, Darphin също демонстрира нетрадиционен подход. И тук, както при скраба на Lierac, за който стана дума, има частична размяна на ролите. Емулсията за копринено гладка кожа нe само незабавно овлажнява и възстановява хидробаланса (масло от праскова, хиалуронова киселина, саликорния и френска лавандула), но и меко ексфолира кожата за сметка на полиращ екстракт от листа на праскова. „Аз пея под... душа и се хидратирам.“ Идеята на Nivea е отлична. С лосиона за под душ с морски минерали насищането на кожата с влага е бързо и не изисква време за попиване (нанася се след душ-гела или сапуна и се изплаква). Тайната е активираща се при контакт с вода текстура.

Бронзиране
Ако искате да постигнете загар само на откритите части на кожата, използвайте бронзиращо средство. За разлика от автобронзанта, вечер красивата илюзия изчезва като с магическа пръчка, отмита с вода и сапун. При това може да променяте интензитета на тена в зависимост от времето на денонощието. Единственото условие е кожата да е добре хидратирана. Най-лесно ще се сдобиете с ефекта „копринени чорапи“ в кехлибарен оттенък със спрея за крака на Guerlain с освежаващ ефект (екстракт от портокал). Подчертавайки загара, блестящото масло на Clarins с фини частици от злато оптически стяга тялото и го прави по-релефно, при това без да омазнява. Докато етерични масла от мандарина и грейпфрут се смесват с нотките на иланг-иланг и зърна тонка, лешниково масло подхранва, омекотява, изглажда и хидратира кожата.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР